Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Adam Małysz - koniec kariery.
[Obrazek: adam_malysz.jpeg]

Adam Małysz po zakończeniu konkursu mistrzostw świata na obiekcie w Oslo poinformował, że to jego ostatni sezon w karierze. - 26 marca w Zakopanem skoczę po raz ostatni - powiedział.

Małysz, czterokrotny mistrz świata i czterokrotny medalista olimpijski w skokach narciarskich, startował w Pucharze Świata od 1996 roku. Czterokrotnie triumfował w klasyfikacji generalnej tego cyklu.

W Oslo poinformował o zakończeniu swojej sportowej kariery.
Na odpowiedź czym się będzie zajmował teraz? - Odpowiedział, że kręci go menadżerka.

Życzymy Ci sukcesów Adamie.
  Odpowiedz
Skoki bez Adama nie będą miały już takiego smaczku. Zawsze kiedy 4-krotny MISTRZ zasiada na belce serca zaczynają bić mocniej. Dzięki Adam za te wszystkie lata - jesteś WIELKI!!!

P.s kilka lat temu osobiście Adam odwiedził moje miasto i oczywiście dostałem koszulkę i kubek jest i będzie pamiątka po mistrzu.

Adam, leć ... leć ... leć ... jest ! 150m.
  Odpowiedz
No cóż każdy musi wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Na Adama przyszedł czas teraz. Co miał osiągnąć już osiągnął. Słyszałem, że kręcą go wyścigi i chce wziąć udział w rajdzie Dakar. Życzę mu, aby w nowej "pracy" osiągnął tyle samo, a nawet więcej co w skokach narciarskich.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Skończył skakać ale nie kończy życia, coś w TV mówili, że samochodami się zajmie. Ale nie zagłębiałem się w temat.
  Odpowiedz
Szkoda ;D Był Dobry !
Wyskakał Adam swoje i zakończył karierę dając wolne pole naszej młodzieży. Chwała mu za to że spowodował iż Polska była przez długi czas doceniana w tej rywalizacj. Odchodzi z Honorem. Brawo Adam. Oby więcej takich zapaleńców.
  Odpowiedz
Ehhh szkoda, że już nie bd skakał :/
To już nie bd to samo :/
  Odpowiedz
" Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym "
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Zszedł bo przyszedł czas i na niego.
Ja go aż tak nie wielbię i nie rozróżniam czym są Skoki z nim lub bez niego.
Straciłem wiarę w niego po tym jak wylądował w reklamie i to był koniec mojego śledzenia jego kariery.

Ostatnio słyszałem wypowiedź Hołowczyca która brzmiała tak jakby po cichu naśmiewał się że skoczek wyruszy w rajdzie Dakar.
No co będę owijał w bawełnę - też mnie to śmieszy że człowiek który "pracował" rękoma i nogami tam w powietrzu na raz chce jeździć szybkimi pojazdami w rajdzie Dakar gdzie liczy się spryt, refleks, wyobraźnia no i dość zaawansowana obsługa pojazdów "nadterenowych" czyli bardziej skomplikowanych niż zwykłe Jeepy.

To tak jakby lekarz wykonujący precyzyjne cięcia skalpelem miałby teraz iść do lasu narąbać drewna - nie zrobi tego bo nigdy nie nauczy się posługiwać siekierą. To nie jest takie proste że z jednego "fachu" człowiek w mgnieniu oka przechodzi w drugą umiejętność.
Jeśli przejdzie to do końca będzie miał "pod górkę".
  Odpowiedz