Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aerobiczna 6 Weidera
Nie zrozumiałeś mnie, wychodzi na to że już dwie osoby mnie nie zrozumiały, lub wprowadziłem je w błąd, bo w sumie ostatnie zdanie nie pasuje do większości postu.
Ławka jest wyciskania sztangi.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Paweł, ja wiem do czego służy ławeczka. Tamten post miał Ci jedynie uświadomić, że zaczynasz od dvpy strony. Tyle ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ahaa, chyba zrozumiałem.
Hm, w sumie lepiej z tej ławki zrezygnuje, patrząc na tych wrestlerów, zapaśników to stawiam że oni najpierw idą właśnie na sztangę, ćwiczenie ramion, ud... a dopiero potem na brzuszki, niby troszkę wyrobioną klatkę mam, dam sobie z tym na spokój, z tą ławką, a teraz to małe odkwaszenie się i brzuszki.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Vilandra- trzymam kciuki żeby Ci się udało :)
Ja próbowałam, zrobiłam chyba 3 tygodnie, ale kręgosłup zdecydowanie nie dawał rady i odpuściłam. Efekty jakieś już było widać:)
  Odpowiedz
Vilandra no to ćwiczymy !
Haha o ile nie zapomne Haha
Jutro zaczynam :P
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ja zarzuciłam na 15 z nawet sobie nieznanych powodów ale mam zamiar zacząć jeszcze raz w tym tygodniu.
  Odpowiedz
Powinnam poćwiczyć razem z Wami... Może znajdę motywację:)
  Odpowiedz
Warto do tego podejść....

^^ Może zrobimy jakąś forumową grupę wsparcia i razem damy radę :D
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Oczywiście jestem za, możemy zacząć od dzisiaj, zmierzyć się, zrobić zdjęcia brzucha i dzielić wynikami. W grupie zawsze raźniej.
  Odpowiedz
Jest to jakiś pomysł:D
Od razu będzie motywacja :D
  Odpowiedz