Ławka jest wyciskania sztangi.
Aerobiczna 6 Weidera
|
Nie zrozumiałeś mnie, wychodzi na to że już dwie osoby mnie nie zrozumiały, lub wprowadziłem je w błąd, bo w sumie ostatnie zdanie nie pasuje do większości postu.
Ławka jest wyciskania sztangi. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.11.2013, 22:59
Paweł, ja wiem do czego służy ławeczka. Tamten post miał Ci jedynie uświadomić, że zaczynasz od dvpy strony. Tyle
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
03.11.2013, 23:48
Ahaa, chyba zrozumiałem.
Hm, w sumie lepiej z tej ławki zrezygnuje, patrząc na tych wrestlerów, zapaśników to stawiam że oni najpierw idą właśnie na sztangę, ćwiczenie ramion, ud... a dopiero potem na brzuszki, niby troszkę wyrobioną klatkę mam, dam sobie z tym na spokój, z tą ławką, a teraz to małe odkwaszenie się i brzuszki. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
04.11.2013, 00:47
Vilandra- trzymam kciuki żeby Ci się udało
![]() Ja próbowałam, zrobiłam chyba 3 tygodnie, ale kręgosłup zdecydowanie nie dawał rady i odpuściłam. Efekty jakieś już było widać ![]()
04.11.2013, 01:23
Vilandra no to ćwiczymy !
Haha o ile nie zapomne ![]() Jutro zaczynam ![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
04.11.2013, 09:40
Ja zarzuciłam na 15 z nawet sobie nieznanych powodów ale mam zamiar zacząć jeszcze raz w tym tygodniu.
04.11.2013, 10:48
Powinnam poćwiczyć razem z Wami... Może znajdę motywację
![]()
04.11.2013, 10:50
Warto do tego podejść....
^^ Może zrobimy jakąś forumową grupę wsparcia i razem damy radę ![]()
Free Your Mind!
04.11.2013, 14:15
Oczywiście jestem za, możemy zacząć od dzisiaj, zmierzyć się, zrobić zdjęcia brzucha i dzielić wynikami. W grupie zawsze raźniej.
04.11.2013, 14:42
Jest to jakiś pomysł
![]() Od razu będzie motywacja ![]() |