A mozesz zdradzić ile dałeś w sklepie za swojego?
![]() |
ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
![[Obrazek: Userbar-1340978593.png]](http://img.liczniki.org/20120629/Userbar-1340978593.png)
Używaj przycisku
![[Obrazek: postbit_reputation.gif]](https://odjechani.com.pl/images/night/postbit_reputation.gif)
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
![[Obrazek: postbit_edit.gif]](https://odjechani.com.pl/images/night/postbit_edit.gif)
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Aranżacja akwarium 54-litrowego
|
||||||
Wiem Adminie. W sklepach nie ma, podobno od dawna (nawet mnie to ostatnio nie dziwi) więc postanowiłem, że zrobię sam. Wtedy będę miał takiej wielkości jak mi pasuje. Choć nigdy nie robiłem takich myków to myślę, że gotowanie w soli to nie jest filozofia.
A mozesz zdradzić ile dałeś w sklepie za swojego?
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.12.2012, 22:39
Nie pytaj. 29,99zł w Kakadu.
Wiem. Nic nie mów. Poniosło mnie i to bardzo... Sam to zrobisz 10x taniej, a i satysfakcja większa.
Chyba na głowę upadli. Ja myślałem, że za tą gów... płaszczkę z plastiku dałem dużo. Na Alledrogo.pl są po 10 zł + przesyłka. Szok
![]() Planuje kupić kokosa i tak go pociąć: ![]() Ryby będą miały drogę ucieczki w razie czego środkiem.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
08.12.2012, 22:49
Bardzo dobrym patentem na oczyszczenie świeżego kokosa z miąższu jest wsadzić go na minute do mikrofali ( oczywiście po wycięciu otworu !!!) wtedy wszystko odchodzi idealnie, całymi płatami, przed gotowaniem warto też przelecieć skorupę delikatnie papierem ściernym. Plan z wycięciami fajny Blachu.
Wycięcia super!
O patencie z mikrofalą nie słyszałem, ale nie ścierał bym tych włosków z kokosa papierem. To jest cały jego urok. W akwarium świetnie to wygląda i dodaje naturalności. Widziałem w innym zoologicznym łysego kokosa (startego) i słabo to wygląda. Zdecydowanie lepiej prezentuje się z tymi naturalnymi włoskami. ![]()
08.12.2012, 22:55
Poczekaj aż trochę porośnie
![]()
09.12.2012, 02:48
Mój brat wykombinował swoim rybkom takie "skrytki" :
![]() ![]() Może nie są to aranżacje na mistrzostwo świata , ale rybom pasuje . Nie kupił ani korzeni, ani tych trzech kamieni, więc i tanio wyszło ![]() ![]() Akwarium ze zdjęć jest co prawda większe od Twojego (120 litrów) , ale można po prostu użyć mniejszych kamieni i korzeni . ![]()
Ta aranżacja też mi się podoba.
Nie widzę tu jednak czyszczenia dna. Jedno czyszczenie i wizualizację szlak trafi. ![]()
Gość, który to zrobił na pewno ma też świetny pomysł, jak czyścić bez niszczenia aranżacji.
![]() 6 dzień mojego akwarium.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
10.12.2012, 23:03
Ładnie!
![]() Super, że masz te 54 litry. Zdecydowanie lepiej wygląda to niż moja pojemność 30l. Oświetlenie też u Ciebie bardziej mi się podoba, ponieważ z tego co widzę, masz jarzeniówkę co powoduje równomierne oświetlanie wnętrza akwarium. Na miejscu korzenia, widziałbym kokosa, a na wysokości grzałki korzeń. ![]() Już nie mogę się doczekać, kiedy wpuścisz tam rybki. ![]() Powiedz, czyściłeś już chociaż raz filtr? |