Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy chcecie więcej akcji w których można zdobyć darmowy transfer w chomikowym portalu?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
89.47%
51 89.47%
Nie
0%
0 0%
Jest mi to obojętne
10.53%
6 10.53%
Razem 57 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Było : Wielkie free 06.12.2011 - nie spóźnij się!
Drogi Odjechany św. Mikołaju!!

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia i czas Twoich wizyt. :)
Piszę do Ciebie ten i list ponieważ:
Chciałabym abyś biednym dzieciom,które nie mają co jeść,przyniósł choćby kromkę suchego chleba i szklankę mleka,aby choć w ten dzień na ich twarzach pojawił się uśmiech.
Dzieciom niewidomym pozwól ujrzeć świat pokryty białymi płatkami śniegu.
Tym którzy nie słyszą,pozwól usłyszeć ciepłe słowa pełne miłości.
Nie proszę Cię o rzeczy materialne,bo one nie są mi potrzebne do pełni szczęścia,tylko to co będę widziała w innych ludziach,czyli radość,uśmiech,zadowolenie z życia codziennego.

Karina :)
Witaj odjechany drogi Mikołaju chciałbym dostać transfer danych do wykorzystania na serwerze chomikuj, innych prezentów nie oczekuje, że pozdrawiam serdecznie Chomik symbianware.
Kochany Mikołaju,
Bo już się zbliża magiczny ten dzień, a ja gotowy jestem jak wiesz.
Bo na chomikuj transfer naszykowany, duży i wszystkim dobrze znany.
Ale mikołaju o jedno proszę cię, abyś mi sponsorów załatwił na nowy rok, ze hej!
Bo wielkie free organizuję i sponsorów potrzebuję.
Dużo transferu i punktów masa to właśnie będzie dla każdego chomikowego asa.
A więc punktów nie żałujmy i to free sponsorujmy :)
Za oknem co prawda nie ma śniegu,ale zapewne, jak co roku, zima zaskoczy drogowców:-)
W Święta natomiast włączymy telewizor i będziemy mogli,ku naszemu zaskoczeniu, po raz 20 obejrzeć na Polsacie ,,Szklaną pułapkę'' lub ,,Kevina'' - ewentualnie ,,Ja Cię kocham,a Ty śpisz''.
Dlatego też lepiej odpalić kompa i pobrać z ,,naszego ulubionego domowego zwierzątka'' jakiś dobry film lub muzykę....
Możliwość zassania takich fajnych filmów to byłby świetny prezent na Mikołaja....:-)
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
Kochany odjechany Mikołaju proszę o szczęście, abym mógł wygrać kilka milionów na spełnienie marzeń i dawanie prezentów tak jak ty dajesz innym.

PS: Proszę też o transfer na chomika kamil11707
Myślę, że to bardzo miłe i fajna akcja. Podoba mi się jej pomysł. Kto z nas nie pamięta jaj to jest być obdarowanym przez |Świętego Mikołaja.Ja osobiście bardzo się go bałem , lecz zawsze czekałem na jego wizytę, jutro też będę czekał.
Ps. Przestałem się bać.
Mój chomik szmig11
Odjechany Święty Mikołaju Calus

Ja bym tylko chciała prosić o życzenie powodzenia i szczęścia dla mojego wydawnictwa i moich opowiadań, gdyż właśnie dzisiejszy dzień wybrałam aby je otworzyć i wydać moje pierwsze opowiadanie. Mam nadzieję, że przyniesie mi to szczęście. :D

A tak po za tym to życzę ci dużo szczęścia Calus
Drogi "Odjechany" Mikołaju :)

Chciałbym pod choinkę własnego laptopa bym mógł się cieszyć grami.Chciałbym także znaleźć tę drugą połówkę siebie i kochać się z nią to końca ziemskiego życia.
i chcę te 100GB transferu na choimikuj.pl.
Proszę drogi "odjechany" mikołaju spełnij moje 3 życzenia :D
A czy 70 - letnie babcie też mogą liczyć na prezent mikołajkowy?
Wnuczkom już wysłałam e-kartki a sama marzę....jeszcze ciągle i proszę Mikołaja, żeby pomógł w spełnieniu marzeń, których nie wypowiadam głośno, żeby nie zapeszyć. PozdrawiamSerce
Drogi Mikołaju...
Zapewne jest już trochę za późno z moimi prośbami jak i nadziejami, że cokolwiek otrzymam :)
Ale jednak spróbuję... no i odważę się, w końcu do odważnych świat należy :)
Przejdę więc do rzeczy. Nie będę pisać o tym, że chciałabym te 100 GB - bo jak wiadomo każdy kto się tu wpisał miał na myśli jednak tą wygraną. Tak samo nie będę pisać o tym, że chciałabym podarować innym radość i inne fajne prezenty... bo na tym chyba też każdemu zależy? Powiem szczerze, że sama nie wiem co bym chciała otrzymać pod choinkę, wybór jest ogromny, a pomysłów jednak tak mało... jednym razem chciałabym wielką kolekcję przyrodniczych książek, przez które bym nie wychodziła z domu, tylko zaczytywała się w kolejnych wyprawach dookoła Ziemi, a innym razem chciałabym otrzymać jakąś fajną gitarę elektryczną dzięki której mogłabym jakoś rozwijać swoje talenty muzyczne.
Co do marzeń... jest takie jedno... wyjść na porządnego człowieka, który wreszcie osiągnie swoje szczęście u boku rodziny, z dobrze prosperującą pracą i wykształceniem... I to chyba na tyle.
Tak więc Św Mikołaju, jeśli zechcesz przeczytać to co napisałam będę bardzo wdzięczna :)
Dziękuję i pozdrawiam.