Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Codzienna modlitwa - jest, czy jej nie ma.
[Obrazek: wspolna-m_rhanwse.jpg]

A więc pytanie, czy pamiętamy czysto i z sumieniem o codziennej modlitwie rano i wieczorem? W tym naszym zabieganym i zwariowanym świecie? Jak to wygląda u was? Hm... no właśnie i teraz się zastanawiacie, co napisać? Też tak mam.
  Odpowiedz
Jak byłem w takim wieku jak na obrazku to tak.
Teraz nie.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Saibo napisał(a):Teraz nie.

To tak samo jak ja , ostatni raz modliłem się na pogrzebie mojego kochanego taty. A obecnie w kościele ściemniam że się modlę ! Moje grzechy - trudno.
  Odpowiedz
(05.01.2012, 20:56)Saibo napisał(a): Jak byłem w takim wieku jak na obrazku to tak.

Dokładnie miałem tak samo.

Będąc w kościele oczywiście się modlę ale w domu... no przyznam że minęło juz sporo lat kiedy ostatnio zmówiłem jakąkolwiek modlitwę.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja o modlitwie tak na co dzień to ciągle zapominam, rano myślę o dniu dzisiejszym a wieczorem o dniu następnym (albo i w ogóle już nie myślę:)) i tak jakoś wychodzi.
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Dokładnie miałem tak samo.

Prawda jest taka że do Komunii Św. to każdy się codziennie modlił, bo rodzice pilnowali. A teraz niestety stawiamy na brak czasu. Buziaki
  Odpowiedz
kiedyś tak... chociaż z tego co pamiętam też często zapominałem... Obecnie nie modlę się ani rano ani wieczorem... jedynie w kościele
  Odpowiedz
Karol wymyśla coraz bardziej tematy wnikające w nasza prywatność. Niech mu będzie jak chce.
W moim wieku to albo za późno albo za wcześnie na codzienną modlitwę. Jak przyjdzie odpowiedni czas to inni pomodlą się za mnie.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszek napisał(a):Karol wymyśla coraz bardziej tematy wnikające w nasza prywatność. Nie mu będzie jak chce.

Leszku gubisz litery. Haha Karol jest moderatorem wieć wymyśla co idzie i co się da skomentować i pogadać o tym, dla niego wielki szacun. A jeżeli coś mi nie odpowiada , nie komentuje i jest ok. A ty skomentowałeś pomysł na wątek i jeszcze dałeś odpowiedź. Buziaki ;)
  Odpowiedz
(05.01.2012, 23:02)Karolina90 napisał(a): Leszku gubisz litery. Haha Karol jest moderatorem wieć wymyśla co idzie i co się da skomentować i pogadać o tym, dla niego wielki szacun. A jeżeli coś mi nie odpowiada , nie komentuje i jest ok. A ty skomentowałeś pomysł na wątek i jeszcze dałeś odpowiedź. Buziaki ;)

Nawet największemu "wrogowi" pisania z błędami (za takiego jestem postrzegany na forum) zdarzają się błędy.
Skomentowałem pomysł (czy komentarze są zabronione?) i dałem odpowiedź. Widzisz w tym coś dziwnego???
Karol potrzebuje adwokatów w swojej obronie?
Sorry za off-top.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz