Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy można włamać się na konto chomika?
Gdy rozpoczynalem przygode z chomikuj.pl Nie wiedzialem jak umiescic menu w wix na chomiku, wiec wchodzielem na innego chomika i uzywalem programu "internet download manager" ktory posiada kopiowanie elementow strony. opis glowny kazdego chomika znajduje sie w pliku description. Raz po wklejeniu obcego kodu do siebie na pasku pokazala mi sie ilosc punktow i dostepnego transferu innego chomika. dodam, ze to bylo jeszcze na starym chomikuj.pl Czy ktos mial podobną sytuacje ?! Co sadzicie o zabezpieczeniach kont chomikow ?

[Obrazek: azazelangel2000-1349024884.jpg]
(Ten obrazek to sciema, ale z tym co wyzej napisalem to prawda)
Niedostępny
  Odpowiedz
Może to być jakiś skrypt hakerski , który był ukryty w kodzie HTML . Chyba , że się mylę .
  Odpowiedz
A mogłeś te punkty przelać czy coś? Czy tylko belka była?
  Odpowiedz
Sama belka nawet chyba nie cala, jak najechalem myszka to zniknela. Napisalem do tego chomika ktorego mi sie wyswietlily punkty, wiele sie nie pomylilem. Bo faktycznie byl zblizona ilosc punktow. Moze mam jeszcze gdzies ta wiadomosc...

[Obrazek: punkty-1349027829.jpg]
Niedostępny
  Odpowiedz
Raczej nie zalogujesz się na niego ale jeśli by to działało to chociaż by można było wiedzieć ile punktów ma chomik jakiś. :)

A ten screen widzę z nowej wersji chomikuj. Teraz to też działa czy nie?
  Odpowiedz
Azazel a skąd Ty masz tyle Transferu i punktów ? :) może zdradzisz tajemnice, też bym chciał mieć choć połowę co Ty :D
  Odpowiedz
Screnna robiłem przed chwilą z wiadomości to wiadome, że na nowym chomiku, ale jak spojrzysz na datę to wtedy było stare chomikuj.pl
Niedostępny
  Odpowiedz
Ale ten screen z azazelangel2000?
  Odpowiedz
(30.09.2012, 20:04)prosto napisał(a): Azazel a skąd Ty masz tyle Transferu i punktów ?:) może zdradzisz tajemnice,też bym chciał miec choć połowe co Ty:D

Ciężka praca na punkty ( reklamowanie się po 7 godz) non stop , upload nowości .
Tak szybko tej popularności nie zdobędziesz . I nie róbmy więcej offtopu:) .
  Odpowiedz
Ten screnn z azazelem to pic na wodę fotomontaż : P Pewnie by się na mnie obraził, że tak mało punktów dałem :P
Niedostępny
  Odpowiedz