Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziwna wiadomość...
Dostałem taką wiadomość, mam się martwić?
[Obrazek: e-1313745968.jpg]
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Zrobię sobie konto Powiadomienia_Microsoft i będę spamował innym ;)

Oczywiście olej wiadomość.
Tak jak to kiedyś inni pisali - nie odpowiadaj ani się nie przejmuj dopóki nie będą zwracać się do Ciebie z imienia i nazwiska.
  Odpowiedz
A dzisiaj napisał do Ciebie Microsoft żebyś przelał im 10 mln punktów za naruszenie praw autorskich :P
Mam nadzieję że zrozumiałeś mój przekaz
  Odpowiedz
Pobrałem ten plik z PDF i tam było napisane podobnie jak w tym poście http://odjechani.com.pl/thread-860.html

Odpowiedz
Zrozum że każdy może sobie napisać taką wiadomość, jeśli chcesz to udowodnię Ci że dostaniesz bardziej wiarygodną wiadomość ode mnie niż te wszystkie bzdety co wysyłają na chomika
  Odpowiedz
Wiem, że jesteś w stanie napisać taką wiadomość :P Chciałem się tylko upewnić.

Odpowiedz
(19.08.2011, 16:13)rafal07000 napisał(a): Wiem, że jesteś w stanie napisać taką wiadomość :P Chciałem się tylko upewnić.

Skoro wiesz że ja jestem w stanie to wiedz że każdy jest w stanie taką wiadomość wysłać.
Dlatego do momentu otrzymania pisma oficjalnego (Twoje dane osobowe, adres, pieczątki i podpisy osób wysyłających pismo, numer KRS itd.) nie masz się co przejmować wiadomościami wysyłanymi za pośrednictwem portalu chomikuj.
Jeszcze nie spotkałem szanującej się kancelarii adwokackiej która wysyłałaby korespondencję w inny sposób niż drogą listowną i/lub e-mailem.
  Odpowiedz
Też dostałem taką wiadomość i olałem to.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz