Przed chwilą się zarejestrowałam, bo nawet nie wiedziałam że istnieje jakieś forum dla chomików
Dzisiaj walentynki, może ktoś zostanie moją?
Pozdrawiam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Heeejka!
|
14.02.2013, 12:24
Cześć, mam na imię Kasia Login mam taki sam na chomiku...
Przed chwilą się zarejestrowałam, bo nawet nie wiedziałam że istnieje jakieś forum dla chomików Dzisiaj walentynki, może ktoś zostanie moją? Pozdrawiam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.02.2013, 14:05
Witaj na pokładzie! :>
14.02.2013, 16:19
Od dawna nosisz ten nick? Heh
Witaj wśród Odjechanych osób "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
14.02.2013, 16:20
Witamy serdecznie
Od dwóch miesięcy, kiedy to mój chłopak znalazł sobie dziewczynę w swoim wieku i mnie zostawił ( Wtedy chyba się "odkochałam"...
Dziękuję za miłe powitanie
14.02.2013, 16:36
Witaj. Może znajdziesz na tym forum swoją walentynkę Tutaj jest sporo "chłopów"
Witam Cię, moja Droga
Chciałem Cię uprzedzić, że niniejsze forum silnie uzależnia, dlatego pamiętaj, że wchodzisz tu tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność. Nie odpowiadamy za szkody powstałe w wyniku napadów niekontrolowanego śmiechu, nieprzespanych nocy, pozytywnego nakręcenia, czy innych odjechanych skutków. ...Heh, a mówiąc już całkiem poważnie, czuj się jak u siebie, Kasiu
14.02.2013, 21:44
Witaj Kasiu w naszym Zacnym Gronie Jak chcez to ja moge zostac twoja Walentynka
14.02.2013, 21:50
Buhay bardzo ładna reklama, już mi się podoba i dziękuję za Twą gościnę : ))
Mesajah, jesteś moją walentynką roku 2013 Upoważnia Cię to do dania mi buzi w policzek przez internetowe forum
14.02.2013, 21:54
No to: <Daje Buzi w Policzek>
|