Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Heeejka!
Big Grin 
Cześć, mam na imię Kasia :) Login mam taki sam na chomiku...
Przed chwilą się zarejestrowałam, bo nawet nie wiedziałam że istnieje jakieś forum dla chomików :D
Dzisiaj walentynki, może ktoś zostanie moją? Lecicalus

Pozdrawiam Papa
Witaj na pokładzie! :>
Od dawna nosisz ten nick? Heh ;)

Witaj wśród Odjechanych osób :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Witamy serdecznie
Od dwóch miesięcy, kiedy to mój chłopak znalazł sobie dziewczynę w swoim wieku i mnie zostawił :(( Wtedy chyba się "odkochałam"...

Dziękuję za miłe powitanie :)
Witaj. Może znajdziesz na tym forum swoją walentynkę:P Tutaj jest sporo "chłopów" :P
Witam Cię, moja Droga ;)

Chciałem Cię uprzedzić, że niniejsze forum silnie uzależnia, dlatego pamiętaj, że wchodzisz tu tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność. Nie odpowiadamy za szkody powstałe w wyniku napadów niekontrolowanego śmiechu, nieprzespanych nocy, pozytywnego nakręcenia, czy innych odjechanych skutków.

...Heh, a mówiąc już całkiem poważnie, czuj się jak u siebie, Kasiu ;)
Witaj Kasiu w naszym Zacnym Gronie ;) Jak chcez to ja moge zostac twoja Walentynka ;)
Buhay bardzo ładna reklama, już mi się podoba i dziękuję za Twą gościnę : ))
Mesajah, jesteś moją walentynką roku 2013 Upoważnia Cię to do dania mi buzi w policzek przez internetowe forum :)
No to: <Daje Buzi w Policzek> :*

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości