Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Heeejka!
No dobrze, mogę mieć chyba kilka walentynek ;p Również przysługuje Ci prawo złożenia całusa na mym policzku ; )) Masz szczęście bo po godzinie 00:00 już ofert nie przyjmuję!
Całus Calus

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Witaj Kasiu !
Byłaś w błędzie pisząc :
(14.02.2013, 12:24)Odkochana napisał(a): (...)istnieje jakieś forum dla chomików :D
...gdyż wcale nie jest to forum dla chomików, mimo że temat chomikowania jest tu bardzo popularny. Jest tu cała masa tematów zupełnie nie związanych z chomikami .
Jest to forum tylko dla ludzi, a nawet więcej - dla odjechanych ludzi !
Jak widzę Ty jesteś nieźle Odjechana, bo niby przypadkiem, ze zwykłego powitania wyszedł Ci wątek randkowy ;). Wypada tylko spytać "Gdzie byłaś jak Cię nie było ?"
Fajnie że jesteś Ok. Baw się dobrze :)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Witaj, mam nadzieję że zostaniesz na dłużej. Przydaliby się nowi stali userzy z którymi warto porozmawiać. Zostało jeszcze kilkadziesiąt minut, więc życzę ci powodzenia i sukcesów w związkach, bo to w końcu walentynki. :*
Oj, wszyscy jesteście tacy mili że zaczęłam się zastanawiać czy to sekta a nie forum :P Dziękuję Wam naprawdę za dobre słowo :** I również życzę wszystkiego dobrego.
Swordancer, pewnie nie wiesz ale masz mnie w "Poleceni" :P
Odkochana napisał(a):Swordancer, pewnie nie wiesz ale masz mnie w "Poleceni"

Heh! Faktycznie, nie wiedziałem. Większość użytkowników jak się wkrótce przekonasz, ma bardzo miłe usposobienie. Lubimy wymieniać się opiniami i rozmawiać na różne tematy. Sam temat chomikuj chodź tu góruje, to jednak osobiście wolę pisać o różnych innych bzdetach i ciężkich tematach, dlatego zachęcam do częstszego odwiedzania forum i dzielenia się kawałkiem siebie.
I ja Cię witam serdecznie w tak ciekawym gronie:)
[Obrazek: podpis.jpg]
Witaj , miło że zawitałaś na forum odjechanych :)
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za tak miłe powitanie : )) Dla wiernych walentynek wstawiłam fotkę na chomiczka :P Jest jednak jedno "ale", broni jej trudne do odgadnięcia hasło! ;pp
w _ _ _ _ _ _ _ _ a
Fajne nóżki :D

Nie mówię nic więcej bo nie wiem ile masz lat :D

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości