Heeejka!
|
14.02.2013, 23:55
No dobrze, mogę mieć chyba kilka walentynek ;p Również przysługuje Ci prawo złożenia całusa na mym policzku ; )) Masz szczęście bo po godzinie 00:00 już ofert nie przyjmuję!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.02.2013, 00:03
Witaj Kasiu !
Byłaś w błędzie pisząc : (14.02.2013, 12:24)Odkochana napisał(a): (...)istnieje jakieś forum dla chomików...gdyż wcale nie jest to forum dla chomików, mimo że temat chomikowania jest tu bardzo popularny. Jest tu cała masa tematów zupełnie nie związanych z chomikami . Jest to forum tylko dla ludzi, a nawet więcej - dla odjechanych ludzi ! Jak widzę Ty jesteś nieźle Odjechana, bo niby przypadkiem, ze zwykłego powitania wyszedł Ci wątek randkowy . Wypada tylko spytać "Gdzie byłaś jak Cię nie było ?" Fajnie że jesteś . Baw się dobrze
15.02.2013, 00:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2013, 00:10 przez Swordancer.)
Witaj, mam nadzieję że zostaniesz na dłużej. Przydaliby się nowi stali userzy z którymi warto porozmawiać. Zostało jeszcze kilkadziesiąt minut, więc życzę ci powodzenia i sukcesów w związkach, bo to w końcu walentynki.
15.02.2013, 00:15
Oj, wszyscy jesteście tacy mili że zaczęłam się zastanawiać czy to sekta a nie forum Dziękuję Wam naprawdę za dobre słowo * I również życzę wszystkiego dobrego.
Swordancer, pewnie nie wiesz ale masz mnie w "Poleceni"
15.02.2013, 02:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2013, 03:27 przez Swordancer.)
Odkochana napisał(a):Swordancer, pewnie nie wiesz ale masz mnie w "Poleceni" Heh! Faktycznie, nie wiedziałem. Większość użytkowników jak się wkrótce przekonasz, ma bardzo miłe usposobienie. Lubimy wymieniać się opiniami i rozmawiać na różne tematy. Sam temat chomikuj chodź tu góruje, to jednak osobiście wolę pisać o różnych innych bzdetach i ciężkich tematach, dlatego zachęcam do częstszego odwiedzania forum i dzielenia się kawałkiem siebie.
15.02.2013, 07:12
Witaj , miło że zawitałaś na forum odjechanych
15.02.2013, 14:52
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za tak miłe powitanie : )) Dla wiernych walentynek wstawiłam fotkę na chomiczka Jest jednak jedno "ale", broni jej trudne do odgadnięcia hasło! ;pp
w _ _ _ _ _ _ _ _ a
15.02.2013, 14:54
Fajne nóżki
Nie mówię nic więcej bo nie wiem ile masz lat |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości