Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ile mieliście lat, kiedy po raz pierwszy się upiliście?
Osz Ty nicponiu Ty :D. Za małolata już widzę się brało. Nie ma bata na wariata Haha. Panowie i Panie, mamy rekordzistę Haha.
  Odpowiedz
Tylko nie wiadomo jak to odbierać. To powód do wstydu czy chwalenia się? :)
  Odpowiedz
Przede wszystkim odbieraj to jak chcesz :). Jedni piszą, że było fajnie, drudzy, że mieli stanowczo za mało lat sięgając po pierwszy alkohol i upijając się nim. To czy się będziesz tym chwalił czy szczycił to już zależy od Ciebie. Temat brzmi przecież: "Ile mieliście lat, kiedy po raz pierwszy się upiliście?" Od Ciebie zależ co powiesz i ile powiesz. Nie rozumiem więc za bardzo Twojego pytania :)
  Odpowiedz
Ja miałam 18. :)
  Odpowiedz
Ja się upiłam w wakacje jak miałam 17 lat Xd Pojechałam z chłopakiem i kilkoma znajomymi na domki gdzieś na wieś ;P Zrobiliśmy ognisko, chłopacy robili drinki, mnie jak nazłość zrobili pół na pół wódkę z sokiem, choć wiedzieli, że nigdy wcześniej nie piłam ;p Pierwszą szklaneczkę męczyłam chyba z godzinę bo co odpiłam trochę to dolewałam soku i tak w kółko xd Potem dałam się namówić na drugą szklankę i to był błąd. Ostatnie co pamiętam to to, że siedziałam na pniaku i piekłam kiełbaskę nad ogniskiem >_< Potem mi mówiono, że sama zrobiłam sobie trzeciego drinka, potem siedziałam nad ogniskiem i chichrałam się jakbym się nawdychała gazu rozweselającego, a jak chciałam pójść do domku to po dwóch krokach zwaliłam się jak kłoda :D Na następny dzień nadal czułam się lekko wcięta, a na trzeci męczył mnie koszmarny kac :( Po tej akcji już nigdy więcej nie pozwoliłam sobie na taką samowolkę ;p
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Tak szczerze, to ani razu nie upiłem się. Piję tyle, ile wiem, że jestem wstanie wypić. Pamiętam każdą sytuacje po spożyciu alkoholu, nigdy nie zgonowałem, nigdy nie miałem kaca, a zawsze wypijam wiecej niż inni.
Więc w moim przypadku warto zadać pytanie, kiedy pierwszy raz wypiłeś alkohol. W wieku 16 lat :), lecz piję okazjonalnie, od tamtego czasu mijają właśnie dwa lata. Dwa lata w których piłem maksymalnie 5 razy.
  Odpowiedz