Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie były początki forum ? - pytanie
Tak jak w temacie jakie były początki forum ? Jestem bardzo ciekaw myślę że coś opowiecie :):)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Forum zostało założone 13 stycznia 2011 roku.

A początki? Ciężko powiedzieć, może prościej, co chcesz dokładnie wiedzieć ;) ?
  Odpowiedz
Przed tym trzeba było wymyślić na jakiej domenie będzie działać forum i dobrać ekipę, która nie rozpadnie się po pierwszej lepszej kłótni... na razie nikt nie strzela fochami...
  Odpowiedz
(03.06.2011, 12:53)KruchyFix napisał(a): Forum zostało założone 13 stycznia 2011 roku.

A początki? Ciężko powiedzieć, może prościej, co chcesz dokładnie wiedzieć ;) ?

Wszystko co się da Kruchy :):)
  Odpowiedz
Heh wszystkiego to się nie dowiesz.
  Odpowiedz
Jak na każdym forum, ekipa, działy, layout, regulamin, posty, reklama, użytkownicy, jakiś konkurs. To tak w skrócie ;)

Na samym początku było trzech Administratorów forum, po jakimś czasie na stanowisko czerwonego awansowała Beata.
  Odpowiedz
(03.06.2011, 13:00)KruchyFix napisał(a): Jak na każdym forum, ekipa, działy, layout, regulamin, posty, reklama, użytkownicy, jakiś konkurs. To tak w skrócie ;)

Na samym początku było trzech Administratorów forum, po jakimś czasie na stanowisko czerwonego awansowała Beata.

Trzej admini czyli kto ?
  Odpowiedz
Admin, Ja i CzekoladowyBaron.
  Odpowiedz
(03.06.2011, 13:17)KruchyFix napisał(a): Admin, Ja i CzekoladowyBaron.

aaaaa, a co to jest domena ? :D
  Odpowiedz
Heh nie ma jak ciekawość.
Z mojej strony to było tak.
Chłopcy coś tam kombinowali wspólnie. Do ekipy wciągnął mnie Baronek po starej znajomości:) za co Dziękuję.
Forum budowaliśmy jakiś czas zanim zostało otwarte.
Już w czasie tych ustaleń jasne stało się że jesteśmy mocną ekipą.
Potrafimy się kłócić do bólu a na koniec dochodzimy do porozumienia a to najważniejsze.
Każde z nas potrafi przyznać się do błędu, wspólnie pracujemy nad każdą forumową zmianą.
Zaczynałam jako zielona(moderator) tak jak Karolek i Saibo.
Szczególnie właśnie naszym Zieloniutkim należą się wyrazy uznania za dobrą robotę jaką odwalają na forum by zachować porządek.
Karolek Saibo dzięki chłopaki.
Jak widzisz mocna ekipa to połowa sukcesu, druga jej połowa to wzbudzić zainteresowanie i przyciągnąć tu ludzi.
Jak na razie nam się udaje.
Moim chłopcom mogę tylko podziękować za wciągnięcie mnie do ekipy bo o Lepszej Ekipie można tylko marzyć.
  Odpowiedz