Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie były początki forum ? - pytanie
(03.06.2011, 13:29)Beata napisał(a): Heh nie ma jak ciekawość.
Z mojej strony to było tak.
Chłopcy coś tam kombinowali wspólnie. Do ekipy wciągnął mnie Baronek po starej znajomości:) za co Dziękuję.
Forum budowaliśmy jakiś czas zanim zostało otwarte.
Już w czasie tych ustaleń jasne stało się że jesteśmy mocną ekipą.
Potrafimy się kłócić do bólu a na koniec dochodzimy do porozumienia a to najważniejsze.
Każde z nas potrafi przyznać się do błędu, wspólnie pracujemy nad każdą forumową zmianą.
Jak widzisz mocna ekipa to połowa sukcesu, druga jej połowa to wzbudzić zainteresowanie i przyciągnąć tu ludzi.
Jak na razie nam się udaje.
Moim chłopcom mogę tylko podziękować za wciągnięcie mnie do ekipy bo o Lepszej Ekipie można tylko marzyć.

i o taką odpowiedź mi chodziło !!!!! Dostajesz Reputke za taką odpowiedź :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Z tego co wiem byłem 26 odjechańcem i może troszkę opowiem o powstawaniu ekipy forum :)
Gdy się zarejestrowałem na forum było:
3 administratorów (KruchyFix, Admin i CzekoladowyBaron)
3 moderatorów (karolekdj, Beata i Kamil) Tak dla dodatkowej wiadomości moderator Kamil zajmował się działem z modą, ale powodu jego odejścia z ekipy nie znam ;)
1 Trial moderator (Saibo)
1 Listonosz (dynia16) Listonosz zajmował się reklamowaniem forum ;) Po jakimś czasie ranga listonosza została wycofana z forum.

W późniejszym czasie zaczęło się wiele awansów:
1 awansem na forum był awans Beaty na Administratorkę forum :)
Zaraz po tym awansie nastąpił awans Saibo na Moderatora
3 awans należał do mabuda, który awansował na przyjaciela forum, a w późniejszym czasie na Trial moderatora
Potem ekipa dołączyła do teamu grafika Adam-asa
Oczywiście w między czasie doszło do teamu 2 listonoszów (Sylwek150c i kerrax) Jeżeli ktoś poznał Sylwka może się domyślać jak został listonoszem- Marudził administracji przez miesiąc, że chce do teamu aż w końcu się zlitowali i dali mu rangę listonosza ;)
W późniejszym czasie awansował Kucharek na przyjaciela forum ;)
A ostatni awans należał do skrzypasa i tonego (skrzypas został przyjacielem forum, a tony suportem :D )

Jeżeli się nie mylę taka była kolejność awansów :)
Miejmy nadzieję, że będzie jeszcze więcej awansów na forum :)
  Odpowiedz
(03.06.2011, 15:20)david2505 napisał(a): Z tego co wiem byłem 26 odjechańcem i może troszkę opowiem o powstawaniu ekipy forum :)
3 moderatorów (karolekdj, Beata i Kamil) Tak dla dodatkowej wiadomości moderator Kamil zajmował się działem z modą, ale powodu jego odejścia z ekipy nie znam ;)
1 Listonosz (dynia16) Listonosz zajmował się reklamowaniem forum ;) Po jakimś czasie ranga listonosza została wycofana z forum.

3 awans należał do mabuda, który awansował na przyjaciela forum, a w późniejszym czasie na Trial moderatora
Oczywiście w między czasie doszło do teamu 2 listonoszów (Sylwek150c i kerrax) Jeżeli ktoś poznał Sylwka może się domyślać jak został listonoszem- Marudził administracji przez miesiąc, że chce do teamu aż w końcu się zlitowali i dostali mu rangę listonosza ;)
A ostatni awans należał do skrzypasa i tonego (skrzypas został przyjacielem forum, a tony suportem :D )

Ale ładnie kolega wszystko opisał, brawo ...
  Odpowiedz
(03.06.2011, 15:20)david2505 napisał(a): Z tego co wiem byłem 26 odjechańcem i może troszkę opowiem o powstawaniu ekipy forum :)

Oczywiście w między czasie doszło do teamu 2 listonoszów (Sylwek150c i kerrax) Jeżeli ktoś poznał Sylwka może się domyślać jak został listonoszem- Marudził administracji przez miesiąc, że chce do teamu aż w końcu się zlitowali i dali mu rangę listonosza ;)

Zgadzam się..... wszystko pięknie opisane :):)
  Odpowiedz
Bardzo Ciekawe =] Powinno to być gdzieś w jakimś temacie Historia Forum =] piękna sprawa =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Ło kurcze widzę, że jesteśmy na widelcu... :D:D
Wszystko już wiecie.
  Odpowiedz
(03.06.2011, 21:42)CzekoladowyBaron napisał(a): Ło kurcze widzę, że jesteśmy na widelcu... :D:D
Wszystko już wiecie.

A może jeszcze coś Baronie wymyślisz ? :rolleyes:
  Odpowiedz
Więcej już nas nie wydobędziecie.
My mamy doskonały pamiętnik w dziale technicznym:).
  Odpowiedz
Dodam do Pamiętnika a raczej Historii forum że bywały chwile dobre i złe :D
  Odpowiedz
I jeszcze nie raz się takie pojawią grunt to zdrowy rozsądek.
  Odpowiedz