Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie seriale oglądacie ?
Oczywiście Świat według Kiepskich, od małego, obejrzałem wszystkie odcinki kilkanaście razy, szybko odgaduje z którego odcinka jest dana scena lub jej opis, czy też zdjęcie.
Do tego mogę zaliczyć takie seriale jak, top chef, tylko muzyka, tylko taniec - z polskiego, hm... jeszcze dlaczego ja, trudne sprawy, ukryta prawda, szpital, rozmowy w toku, rodzina zastępcza, jest tego w cztery litery.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Pierwsza miłość jedynie w tej chwili ;)
  Odpowiedz
Doktor House, Mentalista oraz Pamiętniki Wampirów.
  Odpowiedz
Gra o Tron, czekam na czwarty sezon.
  Odpowiedz
Ostatnio Jess i chłopaki :)
  Odpowiedz
GoT,
The Walking Dead.
Mentalista
Dr House (dawno nie oglądałem)
Świat wg kiepskich

Kiedyś Glee oglądałem ;D
  Odpowiedz
Walking Dead, Glee jest super :) Gotowe na wszystko :) - szkoda że się skończyły
  Odpowiedz
Świat Według Kiepskich (Ale te odcinki do roku 2007), czasami oglądnę Ojca Mateusza a tak to nie ma w sumie szczerze czasu siedzieć na telewizorze :)
  Odpowiedz
Przyjaciele
  Odpowiedz
Gra o Tron (wspomniany) i Defiance, to seriale które oglądam. Ten drugi tylko dlatego, że polubiłem grę pod tym samym tytułem, ale serial mi nie imponuje. Pierwszy oglądam, bo jest na motywach wręcz genialnej książki. :)
  Odpowiedz