Jakim jesteś znakiem zodiaku?
|
09.08.2013, 15:19
Waga, urodziłem się 21 Października - XX wieku, tak na marginesie.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.08.2013, 15:29
Jam jest wściekły byk lub niewinny byczek fernando z 30 kwietnia.
Co do tych horoskopów, ja również uważam to za bzdury.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
09.08.2013, 16:13
Ja jestem skorpionem, wiele rzeczy się zgadza, ale gdziekolwiek spojrzę na znaczenie znaku zodiaku to jest o seksie i trudnym charakterze
Cytat:Skorpion to najsilniejszy ze wszystkich znaków zodiaku posiadający jednocześnie najtrudniejszy charakter. Skorpion cierpi na nadmiar energii życiowej. Uzewnętrznia się to w jego wielkim dynamizmie, aktywności, sile ducha i charakteru. Działa z pasją i odwagą, ma nieustanną chęć działania. Zmaga się z życiem i uwielbia to. Jego żywioł to pokonywanie trudności. Swemu patronowi, Marsowi, zawdzięcza wojowniczość i agresywność. Jego przeżycia są zawsze skrajne, reakcje - gwałtowne. Cokolwiek robi, robi z namiętnością. Bystry i dociekliwy, ma ogromną intuicję. Przebiegły. Praca pochłania go całkowicie, wykonuje ją z pasją i wytrwale zmierza do celu - nie dla sławy ani kariery, lecz z autentycznego pragnienia działania. Bywa dobrym lekarzem, żołnierzem, naukowcem. Miewa zdolności artystyczne i literackie. Jest wspaniałym psychologiem. Mimo swego egocentryzmu i dumy, Skorpion jest bardzo przywiązany do przyjaciół i potrafi im pomagać w potrzebie. W towarzystwie słynie z ciętego języka i autorytatywności. Niestety, Skorpion jest podejrzliwy i nieufny, bardzo pamiętliwy i pesymistycznie nastawiony do życia. Często - mściwy. Zdarza się też typ negatywny o tak brzydkich cechach jak złośliwość, chytrość, despotyzm oraz skłonności do tyraństwa i okrucieństwa. Jednak, zły czy dobry, Skorpion nigdy nie jest nudny.
Horoskopy są tak skonstruowane, że pasują do większości ludzi... Głupotą jest przywiązywać do tego większą wagę.
Imcoran napisał(a):Urodziłem się w dzień dziecka czyli 01.06Skubany To ja się urodziłem 1 czerwca, w dzień dziecka! Do tego mam na imię Kuba, w tym dniu przypadają również moje imieniny...
10.08.2013, 21:43
Byczek ze mnie
Trochę mały bo mały ale zawsze!
11.08.2013, 01:20
Urodziłem się drugiego października więc Waga.
11.08.2013, 04:14
15 listopad - Skorpion
Urodziłem się niestety siedemnastego sierpnia - Lew
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
11.08.2013, 18:13
(10.08.2013, 02:10)Buhay napisał(a): To ja się urodziłem 1 czerwca, w dzień dziecka! Do tego mam na imię Kuba, w tym dniu przypadają również moje imieniny... Moja Mama urodziła się 24 grudnia czyli ma jednego dnia urodziny i imieniny bo ma na imię Ewa a tak się złożyło że mój Tata to Adam i również ma imieniny tego dnia, Adam i Ewa. Widzisz jaki zbieg okoliczności, a mieszkali od siebie 3,4 km gdy się poznali i wyszli za Siebie za mąż. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|