Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kody captcha dla zachomikuj folder
No również się zgodzę że jest to przesada ale jak każdy wie, różne są boty i każdy ma chęć je wykorzystać. Administracja chomikuj z dnia na dzień coraz bardziej się zabezpiecza i myślę że za jakis czas boty pójdą do śmietnika bo nie będzie sensu uch wykorzystywać.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas oczywiście masz rację, dużo ludzi korzysta z botów, ale dla zwykłych użytkowników wpisywanie captcha przy każdej okazji jest co najmniej uciążliwe.
  Odpowiedz
To sie włącza chyba co 20 razy jak rozsyłam reklamy
  Odpowiedz
Tak mi się wydaje, że dlatego to wprowadzili, bo ludzie używają programów do chomikowania plików.
  Odpowiedz
[Obrazek: lopatasap1.jpg]
gratuluję! ;-)
  Odpowiedz