Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kolejny oszust ??
Uwaga dzisiaj znowu się natknąłem na podejrzany nabijacz punktów o nazwie Chomik ADDer. Penie kolejny keylogger.

Jest dostępny za darmo do pobrania na chomiku sawyer0 Plik ma obecnie 4 pozytywne komentarze.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Ta baba z technicznego jest beznadziejna. Odpisała mi na zgłoszenie, że nie podałem właściwego adresu email do mnie oraz adresu do pliku z adderem. W związku z tym nie mogą zająć się tym zgłoszeniem.

Nie dość, że jest g* bo adres mają przy mojej rejestracji, wygodna bo dostała nazwę chomika na którym jest tylko 1 plik to jeszcze leniwa, bo w ich interesie leży żeby wszystko było ok na ich portalu, a ona ma to gdzieś.
Ech, brak słów.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Dzisiaj natknąłem się w CHR na taką reklamę
[Obrazek: jwe03p.jpg]
Kolejny oszust promujący "NIC"

Zgłosiłeś go?
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
(21.06.2012, 22:50)Blachu82 napisał(a): Zgłosiłeś go?

Nie zgłaszałem. Miałem zgłaszać ale ... :D
Nie wiem czy było już na forum ale wiadomość od gościa: kolejny program "nic" :
http://chomikuj.pl/emp-mili13/ChomikMail
(27.06.2012, 13:01)lazzarov napisał(a): Nie wiem czy było już na forum ale wiadomość od gościa: kolejny program "nic" :
http://chomikuj.pl/emp-mili13/ChomikMail

Z tego co wiem działa ten program, gadałem z takim jednym gościem, to jemu działa, ale ja nie będę ryzykował :)
Witam program wygląda na czysty testowałem go jak rosyła sie reklamy to pod reklamą jest napis Wiadomość została wysłana programem Chomik Mail do pobrania z http://wrzucacz.pl/profile/chomikmail
lipa ale nic nie ma za darmo.
Cytat:Witam program wygląda na czysty testowałem go jak rosyła sie reklamy to pod reklamą jest napis Wiadomość została wysłana programem Chomik Mail do pobrania z http://wrzucacz.pl/profile/chomikmail
lipa ale nic nie ma za darmo.

NIEPRAWDA!!!!!!!!!!

Przepraszam za duże litery, ale ten program to kolejny pic na wodę i złodziej. Prześledzono program i okazuje się, że jego autorem jest twórca programu Chomik Adder i jego celem jest wykradanie haseł!

Uwaga, po raz kolejny powtarzam, żeby wszelkie podejrzane programy opisywać tu na forum aby ktoś je sprawdził.

Ktoś już włamał się na email tego złodzieja (nie powiem kto) :D i zdobył listę chomików które mogły zostać oszukane.

Email złodzieja to [email protected]. Zmieniono mu hasło i usunięto emaile z hasłami. Dodatkowo jego konto, a mianowicie emp-mili13 jest teraz do waszej dyspozycji. Jego hasło to "jestemdebilem" i program już został usunięty z konta, a opis zmieniony. Nie obwiniajcie mnie za to co mu się teraz przytrafiło, ale zasłużył sobie.

Oto kolejna już lista:
DonSylwia
Perzan1
Massive-.X
supernaturals
LOST108
Milidek
diabolicmen
tusiek9999
Sex-Magda
gyr1106
lucus666
radek890
maciejka.mail
Mario2609
alkomat_a20
poopoo1
maniek980
najmlodsze

Dodam, że mogło być ich więcej.
Proszę o wysłanie im ostrzeżeń!
Mój Chomik ....
jak ja nawet nie ściągałem tego badziewia tylko byłem na tej stronce ...
i pisałem jedynie z jakimś gościem o nim ... żal