Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
21.09.2012, 17:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2012, 22:59 przez MissFuneral.)
Witam
wczoraj skradziono mi konto na chomikuj.
Chciałem się zalogować na chomika i nie moge złe hasło...Patrze ostatnia aktywność 14.18 to nie mogłem być ja bo wtedy by byłem w szkole.
Napisałem na [email protected] konto po jakiejś godzinie zostało zablokowane.Lecz odpowiedzi na e-mail nie dostałem. Dziś wysłałem 2 raz wiadomość.
Co mogę zrobić aby odzyskać konto?
Proszę o Pomoc.
Napisz dokładne Dane o koncie kiedy załozyłeś ile miałeś punktów transferu, jakie wiadomości ostatnie pisałeś jak nie odpiszą to za spamuj im skrzynkę !!! to pomoże
Tak, czekaj na wiadomość od Administracji. Oni sami poproszą Cię o podanie szczegółowych danych dotyczących konta.
Nie martw się, jeśli jesteś właścicielem chomika, na pewno sprawa zostanie rozwiązana pomyślnie dla Ciebie. Mnie również parę dni temu skradziono konto i punkty z niego - odzyskałam i konto, i punkty. Przeczytasz o tym tutaj.
Zastanów się jeszcze, w jaki sposób straciłeś konto? Czy podawałeś komuś hasło? Nie korzystałeś czasem z bota do rozsyłania wiadomości - SPAMchomik od Rozkminiaczy?
24.09.2012, 17:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2012, 20:31 przez Baron.)
Mówię zaspamuj im 15 wiadomości i np daj 4 godziny i powiedz że o 15:10 zrobisz, atak spamerski z kolegami to szybko ci odpiszą wiem to po swoim doświardczeniu !
Ja ci doradzam a ty jak nie chcesz się słuchać to nie twoja sprawa