Chomiki które nie mają dokończonego menu lub chcą je zmienić mogą się do mnie zgłosić . Edytuję wedle potrzeb bezpłatnie. W GRANICACH MOŻLIWOŚCI przypominam.
Kradzież punktów - gepard-1991
|
26.12.2011, 20:21
Witam . Chciałbym się ujawnić bo nie jestem złodziejem ani oszustem jak to inni piszą na mój temat. Widzę "oszukanych" osób jest sztuk 2 . Osób zadowolonych jest ~50 z moich usług. To po pierwsze. Po drugie nazywanie mnie ww osobą jest tak samo chamskie jak nieumiejętność czytania tego co się powinno. Mam tu na myśli chomika shonn. Jeśli ktoś odpisuje na moim gg lub pw to mówię to po raz kolejny - zachowanie kultury WYMAGANE. Dość często odpisuje za mnie moja żona. Ostatnio spotkałem się z bardzo nie uprzejmych klientem który pokazał jak niski jest jest próg inteligencji. Kolejną rzeczą jest czytanie całego mojego przekazu a nie tego co by się chciało. Tak tak biję tutaj do chomika shonn. Jeśli ktoś Ci mówi że coś jest nie do zrealizowania bo jest to fizycznie nie do zrobienia to wklep to sobie do swojej główki bo Twoje zachowanie jest na poziomie 5 letniego dziecka, jeśli się coś obieca to musi to być i koniec bo będzie płacz. Napisałem że mogę zrobić co tylko sobie życzycie tak ? A jeśli shonn mi powie że mam mu gwiazdkę z nieba tam wsadzić to też mnie nazwie oszustem ? Tak bo taki ma tok myślenia. Jest to przykre co o mnie piszecie bo większość z Was nie zdaje sobie sprawy i cierpliwości trzeba poświęcić żeby zrobić takiego flasha. Mówię po raz kolejny PHP ani JavaScript się nie da umieścić w aplikacji flash. Więc proszę mnie nie atakować. Menu chomika 'S' nie zostało ukończone ponieważ zaczął wysyłać wiadomości na mój temat. On sam wie jakie. A zaczął to robić bo nie miałem czasu mu edytować menu i dołożyć tego co by chciał. Przepraszam bardzo ale córeczka i żona są na pewno ważniejsi niż dokończenie mojej pracy . Lepiej na przyszłość zapytać czy mam czas a nie zaczynać rozmowy od " Kończ mi te menu , masz czas do jutra" ( tak mam screena tej wiadomości) . Apropos chomika żaneta1977 : jeśli jesteś na tyle dojrzałą osobą to powinnaś wiedzieć że ja też jestem człowiekiem i też mam swoje granice wytrzymałości i nie jestem w stanie siedzieć po 14 godzin przy komputerze i spełniać każde zachcianki klienta. Nna przykładzie chomika BLACK-WHITE-XD - zakupił menu - po upływie paru godzin zapytał czy są możliwe modyfikacje bo menu nie spełnia jego wszystkich wymagań. Zgodziłem się edytować menu nieodpłatnie . On jako trzecia osoba docenił moją pracę i przelał mi "bonus" bo edycji zgodnie z jego oczekiwaniami. Także dziękuję wszystkim za reklamę chomika. Działalności nie zamknę bo za dużo zadowolonych klientów powraca. A Wy to cząstka nie zadowolonych ludzi.
Chomiki które nie mają dokończonego menu lub chcą je zmienić mogą się do mnie zgłosić . Edytuję wedle potrzeb bezpłatnie. W GRANICACH MOŻLIWOŚCI przypominam. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.12.2011, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2011, 20:58 przez Damianoslawp.)
Witam Chcial Bym Stanac W obronie tego chomika Poniewaz ja zamowilem u niego usluge i jestem z Niej bardzo zadowolony Po pierwsze duzo taniej od konkurencij po drugie bardzo ladnjej wykonane I Na tyle klijentow to wiadomo ze trzoche sie zejdzie Ale wedlug mnie to Najlepszy Chomik na chomikuj.pl Oferujacy takie uslugi
26.12.2011, 21:00
Ja tam nie wiem. Korzystam z usług tego chomika już jakiś czas i jestem zawsze zadowolony. Generalnie polecam i uważam, że zawsze warto sprawdzić samemu!
26.12.2011, 21:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2011, 21:03 przez Damianoslawp.)
Ja zawsze co zamowilem to dostalem Polecam chomika
Troche mnie teraz dziwi że co 2 minuty jest post uzytkownika który ma poniżej 3 postów. i każde ma reputke od geparda .Myślę że to jakiś przekręt.
Adminie zobacz kiedy konta zostało stworzone. I z jakiego Ip zostały wysłane.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
26.12.2011, 22:08
g91 oszukanych przez ciebie jest dużo więcej do mnie się już kilku zgłosiło. Ja też mam archiwum rozmów mogę udostępnić całe i się okaże jaka jest prawda, jeśli cię obraziłem to na pewno nie zrobiłem tego pierwszy. Pisałeś kilkukrotnie, że nie masz czasu, zrobisz w następny dzień - zgadzałem się, ale jak już nie zrobiłeś w kolejny, to się upomniałem. Oczywiście omaściłeś to soczystymi wyzwiskami w moją stronę i stwierdziłeś, że punktów nie odzyskam. Gdybyś był uczciwy, to byś po prostu zwrócił punkty, albo dokończył, już nawet nie piszę o przeproszeniach, które osobom pokrzywdzonym przez ciebie się należą. Każdy zły komentarz na twoim chomiku usuwasz, widocznie masz coś do ukrycia. Osoby z czystym sumieniem tak nie postępują.
Metis proszę bardzo niech sprawdzają z jakich IP było zakładane . Postów będzie coraz więcej bo nie pozwolę sobie na oczernianie jeśli cieszę się dobrą reputacją . Na pewno udzielą się takie chomiki jak coloit,freon25 czy adamus20 .
No ale ale ja Ci mam zwrócić punkty za coś co zrobiłem ? Aha to idziesz do sklepu płacisz za batonik a jak Ci nie smakuje to idziesz i prosisz o zwrot pieniędzy ? Mówię że nie mam nic do ukrycia ale byle kto mi nie będzie koło 4 liter robił bo sobie tego nie życzę . I powiedziałem Ci już kilkukrotnie na temat menu co się da a czego się nie da więc nie podnoś mi ciśnienia po raz kolejny. Skoro jest dużo więcej osób to niech się wypowiedzą. A i przypominam że robiłem także menu w wix.com . Zrobiłem spokojnie z 30 sztuk i nikt nie miał pretensji ani problemu odnośnie aplikacji. Prawdą jest że znalazły się dwie osoby którym żal d#pę ściska że mam kilkadziesiąt milionów punktów . Nie raz mnie już próbowano wyrolować i pozbawić mnie zarobku ale ja na to nie pozwolę. Shon przeczytaj jeszcze raz co pisałem w poprzednim poście a potem wróć i popraw co miałeś do powiedzenia bo widocznie znowu nie doczytałeś co napisałem. Powtarzam po raz kolejny nie przestanę działalności na chomikuj , dalej będę robił to co robiłem i się nie dam byle komu wyprowadzić z równowagi. Jeszcze ma ktoś coś do powiedzenia na mój temat ?
26.12.2011, 22:46
Ale masz porównania Jeśli porównujesz menu z artykułem spożywczym, to masz rację, batona nie zwrócę. Ja bym to bardziej porównał z krawcem. Jeśli nie potrafi spełnić moich wymagań, to oddaje i żądam zwrotu pieniędzy. No i przecież każdy produkt mogę zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny i zażądać zwrotu pieniędzy. A ty wykonałeś to byle jak, nie poprawiłeś, to co myślałeś, że stwierdzę "a trudno może być..." i może jeszcze miałem ci dopłacić resztę? tak?
A co do usuwania niewygodnych dla ciebie komentarzy, to albo usuwasz wszystkie, albo żadne, KAŻDY ma prawo się wypowiadać. Dla ciebie każdy kto napisze coś złego (czyli prawdę), to od razu obrabia ci d*pe. Przyjmij trochę krytyki facet! Trochę pokory! Wcale ci nie zazdroszczę punktów, bo mam wystarczająco dla siebie i czasem nawet nie wiem co z nimi robić, więc się same zbierają powoli. Dlatego postanowiłem kupić menu, żeby trochę wydać. No i skończ tę bezsensowną pyskówkę, bo to już się robi żałosne, ja nadal będę ostrzegał przed tobą i nic tego nie zmieni. Chyba, że oddasz wszystkim pokrzywdzonym punkty i przeprosisz. Amen, już się nie będę wypowiadał tutaj. Wszystko co napisałeś jest kłamstwem i znów pewnie będziesz to robił, mam nadzieje, że cie moderatorzy tutaj ustatkują pozdrawiam pozostałych
Powiem Ci tyle że z posta na post jesteś coraz bardziej żałosny. Porównanie było w porządku tylko nie domyśliłeś się mojego przekazu. Tak jak mówiłem nie zwracam punktów. Nie mam gwarancji że nie zapisałeś sobie mojej aplikacji i nie umieścisz jej ponownie gdy cała sprawa ucichnie. I nie pisz ze mną jak gówniarzem bo nim nie jesten . Załóż okulary albo udaj się do okulisty bo chyba dalej nie widzisz czego powinieneś . I nie broń się moderatorami czy adminem serwisu bo tutaj nie łamię żadnego z punktów regulaminu którego Ty i tak pewnie nie przeczytałeś bo masz to gdzieś i zależy Ci tylko na obniżeniu mojej reputacji.
Napisałbym Ci z CapsLocka co pisałem wcześniej ale tak się nie robi. Zacznij doceniać pracę innych i zachowaj więcej kultury wobec innych to może następna osoba potraktuje Cię normalnie i dołoży starań do tego co masz zrobić. Póki co masz już na 16 chomikach antyreklamę . Nie powiem na jakich , powiem jak zniknie Twoje opinia na mój temat bo sobie na to nie pozwolę. Przestań patrzeć na świat przez różowe okulary i zacznij przyjmować negatywne opinie jak facet a nie baba.
26.12.2011, 23:48
Miałem już nie pisać, ale nie mogę co to dziecko wyprawia aaaaa! od razu przepraszam pozostałych czytelników, że musicie czytać tę pyskówkę. Po co mam wykorzystywać to co mi zrobiłeś? Czy ty w ogóle widziałeś to stworzyłeś (ewentualnie może jednak nie ty to robisz, nie wiem). Przecież to coś się nie nadaje do niczego! Mam teraz umieszczone na chomiku, żeby ludzie widzieli co za ,,szit'' robisz. Niedługo zmienię, bo już ktoś inny robi o wiele taniej i o wiele ładniejsze.
Doceniam prace innych, jak jest warta tego, aby docenić, twoja nie była. Kultury to ty nie przestrzegasz. Nie obchodzi mnie gdzie mam reklamę, twoje KOLEJNE groźby i szantaże nie robią już na nikim wrażenia. Nie potrzebuje twojego pozwolenia, aby zamieszczać moje opinie ^^ Jakie to ja mam opinie przyjmować i zachowywać się jak facet, to chyba do siebie napisałeś, zresztą starałeś się (nieudolnie) mi dogryźć, wcześniej napisałem Ci, żebyś się zachowywał jak facet. dobranoc |