Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież punktów - gepard-1991
Proszę zapoznajcie się z regulaminem w szczególności punkt 6.
Zrozumiałbym gdyby Panowie chcieli dojść do porozumienia.
Lecz po przeczytaniu tej wymiany zdań dochodzę do wniosku,
że ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.
Dlatego proszę Panów o załatwienie tej sprawy po za forum.

W razie kontynuowania tej sprzeczki wątek zostanie zamknięty.
Tak wiem przepraszam, dałem się podejść smarkaczowi, usunę moje posty ;P

chyba się nie da usunąć ;/ w takim razie administrator może usunąć moje posty poza pierwszym :)
Posty można edytować przez 24h po opublikowaniu.
Gdybym był parę lat starszy to mógłbym być Twoim ojcem . Więc uważaj na to co piszesz bo się kiedyś przejedziesz. Owszem wygląda jak shit , jasne jasne . Może Ty pokażesz na co Cię stać oprócz wklejania kolorowych flag ;]

(27.12.2011, 01:52)g91 napisał(a): Gdybym był parę lat starszy to mógłbym być Twoim ojcem . Więc uważaj na to co piszesz bo się kiedyś przejedziesz. Owszem wygląda jak shit , jasne jasne . Może Ty pokażesz na co Cię stać oprócz wklejania kolorowych flag ;]

Zrób zmień i przyjdź się pochwalić to Cię zjadę jak psa . Człowieku jesteś tak daremny że powoli zaczynam żałować każdych 30 sekund próbując Ci wytłumaczyć jakim pustym człowiekiem jesteś .

Tak OT : > "^^" < to robią dziewczynki w wieku 15 lat . Może mi jeszcze SwEeTaŚnIe pojedziesz ?

Jeśli nie czytałeś co dwa piętra wyżej napisał CzekoladowyBaron, to zapoznaj się z tym.

CzekoladowyBaron napisał(a):Posty można edytować przez 24h po opublikowaniu.

Nie mogę usunąć nie wiem czemu, tak samo nie mogę dodać avarata, pojawia mi się informacja, że nie mam dostępu do czegoś tam, a jak próbuje ponownie aktywować konto, to wyświetla mi się, że już aktywowałem :P No nic trudno, pewnie przeznaczenie chce, żeby posty zostały :)

Wracając do tematu, co by off-top nie był, to zachęcam kolejne osoby do wypowiedzenia się w sprawie Gepard-1991 (MAYCHAN, Assassin-X). Oraz ignorowania jego wypowiedzi, nic one tu nie wnoszą:)
(27.12.2011, 01:52)g91 napisał(a): Gdybym był parę lat starszy to mógłbym być Twoim ojcem . Więc uważaj na to co piszesz bo się kiedyś przejedziesz. Owszem wygląda jak shit , jasne jasne . Może Ty pokażesz na co Cię stać oprócz wklejania kolorowych flag ;]

Zrób zmień i przyjdź się pochwalić to Cię zjadę jak psa . Człowieku jesteś tak daremny że powoli zaczynam żałować każdych 30 sekund próbując Ci wytłumaczyć jakim pustym człowiekiem jesteś .

Tak OT : > "^^" < to robią dziewczynki w wieku 15 lat . Może mi jeszcze SwEeTaŚnIe pojedziesz ?
Matko co za epitety. Co to ma być. Nie mam ochoty tu czytać jakiś prywatnych żali.
Z takimi rzeczami pisz na PW a nie na forum. Nikomu nic nie udowodnisz pisząc
takie rzeczy oficjalnie, a i możesz narazić się moderatorom.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
aisha napisał(a):Nikomu nic nie udowodnisz pisząc takie rzeczy oficjalnie, a i możesz narazić się moderatorom.

Każdy kolejny post obrażający inną osobę - nie powodujący wyjaśnienia sprawy grozi usunięciem konta z forum.
To teraz ja się wypowiem jako osoba bezstronna. Opowiem Wam jak to wygląda z boku. Napisałem na chomiku Tomka (nie wiem czy mogę się tak zwracać) komentarz w którym informuje go co i jak. Napisałem ten komentarz właśnie dlatego aby mógł się on wypowiedzieć oraz bronić.

Co do wykonywania menu, powinieneś starać się aby klienci byli zadowoleni a jeśli komuś nie pasuje Twój projekt wypadało by zrobić inny lub oddać punkty. Nie jest to reguła ale większość osób które wykonują tego typu usługi tak postępuje.

Troszkę dziwne te komentarze, po kilku minutach jeden pod drugim ale nie mnie to osądzać. Najlepszą sytuacją jaką Wam proponuje to oddanie menu, oddanie punktów wpłaconych za usługę i oficjalne zawarcie pokoju.
Dzięki forum będziesz miał pewność że menu nie będzie wykorzystywane a jeśli chomik odważy się go użyć będzie miał z nami do czynienia i będzie wpisany do oficjalnej listy chomikowych oszustów.

Nie chcę się wymądrzać tylko Wam pomóc więc z góry proszę o nie wyzywanie mnie od takich i owakich a o kulturalną rozmowę i przemyślenie mojej propozycji.
Oczywiście po wszystkim ani jeden ani drugi nie będzie nazywał złodziejem.

Z tego co widzę , chomiczek zlikwidował konto i już nie robi reklam.