Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież reklam i gifów
Trochę prawdy w tym jest , ale użytkownicy , którzy to napisali , powinni zostać ukarani
  Odpowiedz
Pewnie, że tak .Naprawdę włos się jeży na głowie. Ja porobiłam screeny tego o czym pisze jak chcesz mogę Ci podesłać .Po prostu wstyd .Administracja chomikuj ma zachowane numery IP na miejscu tych osób nie cwaniakowałabym aż tak bardzo. W ogóle ta rozmowa powinna się odbyć tylko miedzy wykonawca grafiki a tym co ukradł i administracją .Załatwić to po ludzki i cicho a nie jakiś spektakl. co to ma być? :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Pójdą do odsiadki jak nic , bo pewnie tak tego administracja nie zostawi .
@ EDIT
Możesz przesłać mi te screeny
Chłopaki nie wiedzieli co piszą , mnie przy tym nie m\było ja dopiero rano zobaczyłem te komenty
  Odpowiedz
nikt tu nie jest święty :( konkretnie chodzi o to ze Ani kupiła reklamę za punkty i Dariusz-dar ja przerobił na swoją za free , a reszta kłótni mija się z celem jak zresztą wasze rozmowy państwo :(
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Wystarczy, ze napisała do administracji oni reszte zrobią. Kradzież gifków kradzieżą ale nielegalna dystrybucja filmów,gier... to też kradzież tyle, że twórców.:P
Take me to church
  Odpowiedz
(31.08.2012, 17:33)raden__ napisał(a): Pójdą do odsiadki jak nic , bo pewnie tak tego administracja nie zostawi .
@ EDIT
Możesz przesłać mi te screeny
Chłopaki nie wiedzieli co piszą , mnie przy tym nie m\było ja dopiero rano zobaczyłem te komenty
Przemek proszę trzymaj się tematu :D to nie pyskówka na chomiku tylko dyskusja jak zapobiec kradzieży:)
  Odpowiedz
Promyczek14 jak się ustrzec przed kradzieżą swoich grafik Przy reklamie pisać pod spodem reklamy chomik [nazwa swojego chomika] zaprasza :P Mnie tam nie zależy czy mi ktoś coś ukradnie. A niech sobie biorą .Wychodzę z założenia , że sobie zrobię jeszcze lepsze. :P
Take me to church
  Odpowiedz
Ale wy ludzie macie problem. Rozumiem wasze zdenerwowanie, ja też był bym zły jak by ktoś podszywał się pod wykonaną prze ze mnie prace, ale zapewne bym to olał. To jest tylko zwykła grafika. Dodawajcie na grafikę znak wodny, albo napis gdzieś z boku jeżeli wam zależy. Zaoszczędzi wam to wiele nerwów i nieprzyjemnych sytuacji.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
popatrz na początek wątku to bedziesz wiedzieć a po za tym administracja nic nie zrobiła :(
  Odpowiedz
Na początku to był Temat o Dariusz-Dar , ale potem chłopaki jakieś zaczęły o Julce gadać, I się zaczęła kłótnia rano wstaje a tam 102 komenty i czytam aż mnie głowa rozbolała ;auc
  Odpowiedz