Kto gra w Sleeping Dogs? ;)
|
31.08.2012, 13:28
Tak gra po nawet krótkim czasie przynudza. Ale można ściągnąć jakieś mody i znowu się ciekawić grą
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.08.2012, 13:31
Mnie zaczęła przynudzać walka, aż tu właśnie we właściwym momencie dostałem pistolet, więc jest już ciekawiej. W grze jest całkiem sporo fajnych minigierek, jak wyścigi, karaoke, itd. Na samych tych minigierkach można spędzić sporo czasu i świetnie się bawić.
31.08.2012, 20:44
Dokładnie, walki kogutów/wyścigi/turnieje walk ulicznych, to wszystko urozmaica gre, do tego oczyszczanie terenow triady i aresztowanie podejrzenych, hakowanie kamer itd/itd. to wszystko dodaje grze smaczku
Walka przynajmniej dla mnie niegdy nie była nudna , robi sie nudna gdy nie zbierasz statuetek i nie poznajesz nowych ciosów,jak już je opanujesz to cała frajda tkwi w wykańczaniu każdego przeciwnika w inny sposób i w żadnym wypadku nie robi się nudna. Mnie gra osobiście nie przynudzała, jak sie leci na pałe i przewija każdy filmik to gra rzeczywiście bedzie nudna, jeśli właśnie pominie sie wszystkie minigierki i statuetki a przeleci tylko fabule, bez filmow ,chociaż i wtedy wątpie by ktoś był grą zmęczony
26.10.2012, 01:15
Ja jeszcze nie miałem przyjemności,ale na pewno w przyszłości zabiorę się za tą grę.Faktycznie z tego co widziałem w gameplayach,to walka wręcz świetnie się prezentuje
|