Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kto gra w Sleeping Dogs? ;)
Tak gra po nawet krótkim czasie przynudza. Ale można ściągnąć jakieś mody i znowu się ciekawić grą ;)
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Mnie zaczęła przynudzać walka, aż tu właśnie we właściwym momencie dostałem pistolet, więc jest już ciekawiej. W grze jest całkiem sporo fajnych minigierek, jak wyścigi, karaoke, itd. Na samych tych minigierkach można spędzić sporo czasu i świetnie się bawić.
  Odpowiedz
Dokładnie, walki kogutów/wyścigi/turnieje walk ulicznych, to wszystko urozmaica gre, do tego oczyszczanie terenow triady i aresztowanie podejrzenych, hakowanie kamer itd/itd. to wszystko dodaje grze smaczku ;)

Walka przynajmniej dla mnie niegdy nie była nudna , robi sie nudna gdy nie zbierasz statuetek i nie poznajesz nowych ciosów,jak już je opanujesz to cała frajda tkwi w wykańczaniu każdego przeciwnika w inny sposób i w żadnym wypadku nie robi się nudna.

Mnie gra osobiście nie przynudzała, jak sie leci na pałe i przewija każdy filmik to gra rzeczywiście bedzie nudna, jeśli właśnie pominie sie wszystkie minigierki i statuetki a przeleci tylko fabule, bez filmow ,chociaż i wtedy wątpie by ktoś był grą zmęczony ;)
  Odpowiedz
Ja jeszcze nie miałem przyjemności,ale na pewno w przyszłości zabiorę się za tą grę.Faktycznie z tego co widziałem w gameplayach,to walka wręcz świetnie się prezentuje :)
  Odpowiedz