Legalizacja Marihuany w Polsce?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.12.2011, 04:58
Jestem na nie.
Dość mam tego że Państwo nie radzi sobie z uzależnionymi od alkoholu, papierosów, internetu, telewizji, seksu, masturbacji, narkotyków, dopalaczy, zakupów i innych jeszcze uzależnień. A większości jeszcze k... mało. MAŁO. Może Wam się wydaje że nie macie problemu. Ch... Wam się wydaje. Najbardziej uzależniony jest ten który pali często i uważa że nie ma z tym problemu. Jeżeli tak jest to jego mózg jest chory bo daje mu fałszywe znaki że wszystko jest OK. G... jest OK. Twoje ciało i Twój organizm od palenia trawy też niedługo będzie wyglądał jak g... . K... dziurę budżetową chcą łatać. P... Was. Nie wiecie co piszecie. Wielu z Was nie ma nawet 1% pojęcia o tym co tu wypisuje. Nie poruszajcie tematu uzależnień bo g... o tym macie pojęcie. Skończcie studia psychologiczne i popracujcie kilka lat z uzależnionymi i wtedy się wypowiedzcie ale tymczasem w..(idźcie sobie). A może chcecie aby Państwo zapłaciło na leczenie dla uzależnionych z podatków od trawy? OK. Nie ma sprawy. To teraz weźcie zbiorowy kredyt na minimum 10 miliardów euro i spłaćcie go innym kredytem ale w polskich złotych niezależnie od codziennego kursu walut. Ciekawe czy gęby będziecie mieć uśmiechnięte tak jak podczas pisania tych bredni. Mało tego, może Wy chcecie aby Wasze dzieci jarały trawę już w przedszkolu ale ja NIE! Zrozumiano? Pewnie nie. Pozdrawiam wszystkich, którzy są na nie. Ci na tak - won mi stąd. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
04.01.2012, 19:14
Mnie to wsio ryba. Jak ktoś chce kurzyć to i tak znajdzie sposób gdy "maryśka" będzie legalna czy też nie.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Dyskusja trwa od 2011 roku. Co w tej chwili myślą na ten temat Odjechani użytkownicy?
04.09.2013, 14:23
Gdy ktoś chce znaleść Marihuane to będzie to robił. A pozatym zasada, że bardziej smakuje zakazany owoc... W wielu krajach Maria jest legalna i jest z tego powodu dużo mniej problemów narkotykowych. Jestem więc za legalizacją chociaż w większym stopniu i tak mi to zwisa.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
04.09.2013, 15:30
Powinna być legalna. Obecnie to co się pali, nie przypomina nawet w połowie prawdziwej Holandii. Ważne aby było ciężkie, dosypuje się różne gufna a później ludzie mają problemy. Ziolo jest zdrowe, ale prawdziwe, nie to co można dostać w Polsce.
piszę poprawnie
04.09.2013, 20:45
Zdecydowanie jestem za legalizacją
04.09.2013, 20:51
A po co to komu?
04.09.2013, 21:29
Adikus napisał(a):Obecnie to co się pali, nie przypomina nawet w połowie prawdziwej Holandii.Podzielam to zdanie. Polski syf to nic innego jak chemiczna mieszanka. Pewien koleś który pracuje w Coffe Shopie (Holandia) porównał obydwa wyroby i polskie dostało miano "śmieci". Nie wyobrażał sobie jak coś takiego może być rozprowadzane. Widocznie może... "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
04.09.2013, 21:54
Jestem za, może dzięki temu właśnie przestaniemy mieć "śmieci" a prawdziwą, wesolutką roślinke
|