Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Masowe usuwanie aukcji chomikowych punktów na Allegro.
Witam. Niestety dzisiaj allegro masowo usunęło wszystkie co do joty aukcję związane z sprzedażą punktów na chomikuj.pl Niestety mi też zamknęli aukcję i też kieruję pytanie na jakim serwisie aukcyjnym opłaca się sprzedać punkty ? Wiadomo automat już odpadnie w takim momencie ale wiadomo o co chodzi. Będę wdzięczny za jakieś dorady co gdzie i jak.
  Odpowiedz
A www.swistak.pl ewentualnie www.tablica.pl ?
  Odpowiedz
Tablica o ogłoszenia, to może być dużo oszustów, co do świstaka jaką formę zapłaty tam akceptują ?
  Odpowiedz
A nie lepiej po prostu ogłosić się na chomiku i reklamować że się sprzedaje punkty? Na pewno będzie wtedy większa popularność.
  Odpowiedz
I bany :) sprzedaż pkt jest nie legalna.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
To w końcu po co gromadzić miliony punktów jak potem nie możesz się nimi z nikim (oczywiście odpłatnie) podzielić?
  Odpowiedz
Sprzedaż pkt jest nie legalna z dwóch stron. Prawa i chomikuj.
Prawa:
Masz zysk majątkowy z nielegalnego oprogramowania - Piractwo.
Chomikuj:
Sprzedaż pkt jest nie dozwolona - zabrania tego regulamin.

Możesz pkt wymienić na transfer :)
  Odpowiedz
Tylko ciekawe czemu tak mądra administracja chomikuj wprowadziła możliwość przelewania punktów?
  Odpowiedz
napisz do nich :P może jak Ci brakuje pkt to możesz pożyczyć. tak samo można powiedzieć po co CHR jak dają captha
  Odpowiedz
Ogłaszanie się na chomikuj = napisanie "zablokujcie mi konto".
Co do odwołanych aukcji, na allegro dalej można kupić punkty więc nie wiem
czemu panikujesz? Wystaw jeszcze raz i po problemie.

Dowód screen zrobiony 23.08 o godzinie 17:29

[Obrazek: 1-1345735773.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz