Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój nowy avatar :D
(19.09.2012, 18:50)Sebastian napisał(a): Określenie amatorzy tu nie pasuje jednak też nie widziałeś jakie cuda ludzie
potrafią robić w PhotoShop czego ludzie korzystający z Gimpa nie są w stanie sobie
wyobrazić.
Wiesz... nie tak do końca. Posłużę się tutaj pewnym przykładem. Zapewne widziałeś Mone Lise narysowaną w Paintcie? Dam sobie rękę uciąć, że większość grafików posługujących się takim kombajnem jakim jest Ps nie dałoby rady tego zrobić. Tak jak mówię, kwestia opanowania danego programu. Człowiek który ma choć trochę umiejętności i wyobraźni, zrobi niemalże wszystko niezależnie w jakim programie pracuje.

elgato napisał(a):Dla mnie Photoshop jest łatwiejszy w obsłudze.
Jak zobaczyłam pierwszy raz GIPMa to się przeraziłam:D
Mam to samo odczucie :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(19.09.2012, 18:56)elgato napisał(a): Powinieneś cenić opinię wszystkich nie tylko grafików na tym forum.

Owszem, cenię sobie opinię wszystkich, ale graficy bardziej znają się na rzeczy i mogą bardziej podpowiedzieć, co poprawić itp. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, każdego odpowiedź szanuję. Jednak osoba która w ogóle się grafiką nie interesuje, a osoba która ma rangę "grafik" to sam powiedz.. jest różnica.. No ale mimo wszystko masz rację, niektórzy chcieli mi sprawić przyjemność, oceniając, a ja tutaj wyróżniam... Dziękuję wszystkim którzy ocenili, przyjmuję miło i krytykę i pochwały oczywiście :D

Odpowiedz
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(19.09.2012, 19:50)Sebastian napisał(a): Wiesz mi naprawdę trzeba liczyć się z opinią zwykłych, "szarych" użytkowników.

Jeszcze widocznie brakuje mi w sobie dyscypliny :) Źle oceniłem sytuację.. Miło mi, że ktoś się zainteresował i podpowiedział mi mój błąd. Wielkie dzięki! Będę pamiętał na przyszłość.

Odpowiedz
Ja raczej bym usunęła to światełko w prawym dolnym rogu, jakoś mi tak nie pasuje ;]
Ale reszta jest spoko ^^
PS dla mnie jest mniej skomplikowany, GIMP mnie przeraża >.<
[Obrazek: 3aa6a412f2f8c5f15ec9f5f23f4da4ac.png]
The strength is in the warrior, not in the weapon
  Odpowiedz
Dziękuje za opinie :) owszem, PS jest łatwiejszy :D ale ostatnio sobie popatrzyłem i tak mi się jakoś gimp spodobał :P

Odpowiedz
każdy ma swoje upodobania
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(19.09.2012, 21:25)szybcior1998 napisał(a): każdy ma swoje upodobania

Dokładnie.

Odpowiedz
Wydaje mi się że tam do zamknięcia VanFiree, poznał opinie wie co i jak To nie widać sensu tego tematu a jeszcze kłótnie wychodzą co lepsze gimp czy ps
  Odpowiedz
Spokojnie, każdy wymienia się swoimi spostrzeżeniami :) Jeżeli do jutro już nikt nie będzie chciał podać swojej oceny na temat avka, to zgłoszę temat.

Odpowiedz