Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nabijacze punktów!!!
Star 
:huh: Czy wiecie jak to się ma do rzeczywistości???

Spotkałem się nie dawno z taką propozycją zachomikowania pliku txt:

"Super DZIAŁAJĄCY sposób na punkty i transfer!
Plik zajmuje tak dużo, ponieważ tam jest BAAARDZO długi kod na punkty.
Sposób wykonany 100% przeze mnie.

Małe info dla tych co nie wiedzą co z tym zrobić..:
ZACHOMIKOWAĆ!!"

:idea: Nie skorzystałem.

Tu można podejrzeć ofertę.
  Odpowiedz
To się ma tak do nabijanie punktów że Ty sciągasz ten niby sposób na pkt w którym tak naprawdę nic nie ma oprócz śmieci i zbędnych znaków i tak właśnie nabijają pkt przez to że dostają pkt za ściągnięcie pliku śmiecia który jest nic nie warty a osób które się nabrały na ten plik jest na pewno nie mało
  Odpowiedz
W tym pliku jest masa znaków by podnieść wagę pliku. Ludzie się nabierają i pobierają ten plik a on za pobrania ma pkt. Ot cała filozofia.
  Odpowiedz
Dopiero trzy osoby go pobrały z czego czwarta zostawiła tam swój komentarz.
  Odpowiedz
Ja znam fajny sposób i się podzielę
Jak wiadomo jeśli się zachomikuje plik a potem ktoś go pobierze to pkt dostaniesz ty i ta osoba co wrzuciła.

Gdy będziesz miał dwa konta na jedno wrzucał na drugim udostępniał to będziesz zarabiał 2x więcej pkt
  Odpowiedz
Faktem jest że sposób może przynosić żądane efekty. Pytanie, na jak długo? Jeśli tylko administracja chomikuj dopatrzy się że właścicielem jest jedna osoba, może skończyć się to zablokowaniem konta. Sposób na sprawdzenie: ten sam adres IP, ten sam mail, i jednokierunkowy ruch w działaniu, czyli pliki chomikowane od jednego chomika.
  Odpowiedz
Sposób wart przemyślenia. Konto mailowe: żaden problem, jak masz tylko jedno, zakładasz drugie gdzieś indziej. Rejestracja na chomiku na innym komputerze (kolega, sąsiad, kochanka do wyboru do koloru). Chomikowanie od jednego? Zawsze można coś drobnego zachomikowac od innych.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(25.02.2011, 15:46)shimizu napisał(a): Ja znam fajny sposób i się podzielę
Jak wiadomo jeśli się zachomikuje plik a potem ktoś go pobierze to pkt dostaniesz ty i ta osoba co wrzuciła.

Gdy będziesz miał dwa konta na jedno wrzucał na drugim udostępniał to będziesz zarabiał 2x więcej pkt

Ja to w pełni wymyśliłem na moim chomiku strona główna
  Odpowiedz
Cytat:Ja to w pełni wymyśliłem na moim chomiku strona główna

Opisz nam jak to się przekłada to na efekty takiego działania. Czy jest opłacalne, ile wymaga czasu :)
  Odpowiedz
Nie wierzę w takie cuda :( ale przejrzę ofertę ...
  Odpowiedz