Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nicholas - Portfolio
(18.08.2012, 15:51)raden__ napisał(a): Yyy czemu nie wyświetlają się sygnatury ?

Zobacz z kiedy jest wątek... Mogły się już usunąć z hostingu
  Odpowiedz
Widziałem... w pierwszy poście w remoncie
  Odpowiedz
Chciałbym Wam się pochwalić moim pierwszym projektem 3D. Jest to moja pierwsza tego typu praca więc proszę o wyrozumiałość Haha
Proszę o sprawdzenie pierwszego postu, zamieszczony jest tam bałwanek w trójwymiarze. Opinie mile widziane :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie lubię takich sztucznych obrazków... Ale jak patrzeć na to pod kontem wykonania i że robiłeś pierwszy raz to jest zajebiste.
  Odpowiedz
Fakt, że wygląda sztucznie. Ale nauka 3D się u mnie rozpoczęła praktycznie wczoraj więc nie liczcie póki co na profesjonalne projekty :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Fajny :) nawet podobni jesteście Haha a serio baw się dalej i częściej prezętuj prace Muzyka
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Kolejne dwie prace:

Puszka Pepsi 3D:
[Obrazek: puszka_pepsi-1356451473.png]

Zwierzak 3D:
[Obrazek: zwierzak-1356451472.png]

Jak widać, puszka jest niedokończona gdyż obce jest mi tworzenie takich szczegółów ale na pewno z czasem się to zmieni :)

Odpowiedz
Fajne :) W jakim to programie ??
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ten stworek jest zaje :D
  Odpowiedz
dimix napisał(a):Fajne :) W jakim to programie ??
Autodesk Maya 2012 ;)

Odpowiedz