Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Niedługo rok szkolny
Wszystko jest dla ludzi, ja też korzystam z FB, też zdarza mi się wypić alkohol i też lubię czasem się poopierniczać. Grunt to zachowanie zdrowych proporcji. Co za dużo, to nie zdrowo.
  Odpowiedz
admin napisał(a):Naprawdę dalej uważasz, że szkoła to zło?
Teraz już nie uważam,po przeczytaniu tego co mi napisałeś.Nie spodziewałem się, że w szkole może być tak fajnie,a w pracy nie.Teraz już wiem,że szkoła ma tak wiele plusów niż minusów.
B0hazard napisał(a):ograniczyć czas, który spędzasz na FaceBook-u
do minimum i po kłopocie.
Masz racje,czas chyba najwyższy ograniczyć czas,muszę to zmienić.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Szczerze pisząc -narzekam na szkołę na ilość zakuwania, na nauczycieli. Nie chce mi się wstawać o szóstej wracać o szesnastej i uczyć się do północy. Ale dwa miesiące bezczynności to dla mnie za dużo. Wolałabym chyba mieć więcej wolnego w ciągu roku. I już naprawdę mam ochotę wbić się w mundurek i wrócić na szkolne korytarze na twarde krzesełka, do rozwiązywania wielomianów. Wiem że za miesiąc będę odliczała dni do weekendu i zastanawiała się jak mogłam tak niedocenić wakacji. Ale w tej chwili chce do tego wrócić. I co może być dziwne-nie chcę tego tracić. Jak dla mnie- mogłabym zostać w tym LO dłużej.

I jeszcze jeden powód dla którego czekam na koniec wakacji- niedługo po nich mam urodziny :-)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Kaiselin napisał(a):I już naprawdę mam ochotę wbić się w mundurek i wrócić na szkolne korytarze na twarde krzesełka, do rozwiązywania wielomianów.
Kurde,też tęsknie za szkołą bardzo,przez te wakacje, tyle czasu zmarnowałem na lenistwo oraz na nudzenie się.
Wziąłbym plecak i bym poszedł do szkoły teraz,a nie czekał do września.
W szkole mimo że trzeba się uczyć oraz myśleć,to jest fajnie,bo coś się wydarzy czy coś innego w tym stylu.A w domu zastanawia się człowiek co by tu porobić w upalne dni.Odpowiedź jest jedna spanie i wylegiwanie się.
Żałuje że nie zaplanowałem,sobie planu na wakacje.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz