Niedługo rok szkolny
|
Wszystko jest dla ludzi, ja też korzystam z FB, też zdarza mi się wypić alkohol i też lubię czasem się poopierniczać. Grunt to zachowanie zdrowych proporcji. Co za dużo, to nie zdrowo.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.08.2013, 09:31
admin napisał(a):Naprawdę dalej uważasz, że szkoła to zło?Teraz już nie uważam,po przeczytaniu tego co mi napisałeś.Nie spodziewałem się, że w szkole może być tak fajnie,a w pracy nie.Teraz już wiem,że szkoła ma tak wiele plusów niż minusów. B0hazard napisał(a):ograniczyć czas, który spędzasz na FaceBook-uMasz racje,czas chyba najwyższy ograniczyć czas,muszę to zmienić.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
25.08.2013, 11:52
Szczerze pisząc -narzekam na szkołę na ilość zakuwania, na nauczycieli. Nie chce mi się wstawać o szóstej wracać o szesnastej i uczyć się do północy. Ale dwa miesiące bezczynności to dla mnie za dużo. Wolałabym chyba mieć więcej wolnego w ciągu roku. I już naprawdę mam ochotę wbić się w mundurek i wrócić na szkolne korytarze na twarde krzesełka, do rozwiązywania wielomianów. Wiem że za miesiąc będę odliczała dni do weekendu i zastanawiała się jak mogłam tak niedocenić wakacji. Ale w tej chwili chce do tego wrócić. I co może być dziwne-nie chcę tego tracić. Jak dla mnie- mogłabym zostać w tym LO dłużej.
I jeszcze jeden powód dla którego czekam na koniec wakacji- niedługo po nich mam urodziny :-)
Staram się pisać poprawnie
25.08.2013, 12:26
Kaiselin napisał(a):I już naprawdę mam ochotę wbić się w mundurek i wrócić na szkolne korytarze na twarde krzesełka, do rozwiązywania wielomianów.Kurde,też tęsknie za szkołą bardzo,przez te wakacje, tyle czasu zmarnowałem na lenistwo oraz na nudzenie się. Wziąłbym plecak i bym poszedł do szkoły teraz,a nie czekał do września. W szkole mimo że trzeba się uczyć oraz myśleć,to jest fajnie,bo coś się wydarzy czy coś innego w tym stylu.A w domu zastanawia się człowiek co by tu porobić w upalne dni.Odpowiedź jest jedna spanie i wylegiwanie się. Żałuje że nie zaplanowałem,sobie planu na wakacje.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|