Od 2 dni jest nowa obsługa opisu folderów i... pierwsze zachwyty zamieniły się w tragedie, a wiem co piszę bo już drugi dzień walczę z "rozjechanymi" kodami
Wszystko zaczęło się "niewinnie" , gdy chciałam zmienić jeden obrazek w opisie foldera głównego, okazało się, że spowodowało to ... KATASTROFĘ!! wszystko się rozjechało !!!
TU mam sugestię dla admina chomikuj.pl, skoro taki GIGANT jak serwis Twitter dopuszczał możliwość złego działania nowej wersji panela klienta i pozostawił możliwość używania starej acz sprawdzonej wersji to może warto aby taki zwyczaj stosować i na chomikuj.pl... co WY na to ?
Mimo usilnych starań żaden z wykonawców menu dla chomików nie wyraził ochoty na zrobienie mi poprawek... jak twierdzą trudno poprawiać "skopane" działanie serwisu ... czy myślicie że mają racje?
Być może dobrą diagnozę postawił chomik, który napisał m.in :
"Mam przyczynę rozjechania wszystkiego, coś do wszystkiego dopisuje znacznik przełamania wiersza w opisie folderów - br / - umieszczony w znacznikach <>
Choć my tego nie wpisujemy, to z jakiegoś błędu jest dopisywane, i dlatego odstępy powstają... "
ciekawe kto to wszystko naprawi ??? albo zadośćuczyni tym co..
mieli te wiele godzin niepotrzebnego ślęczenia nad kodami, których nie da się poprawić !!
TU też prośba do chomików - proszę aby Ci co mieli kłopoty napisali tu o tym.
na koniec zapytam grzecznie - kto weźmie za to odpowiedzialność ??