Strona z tapetami na pulpit - polecam
Nowa grupa grafików
|
Grupa GrafArt miała już dwa "starty", które po czasie upadły. Nie liczcie na kolejne reaktywacje w najbliższym czasie. Jeżeli chcecie tworzyć już jakąś grupę to powinna stanowić ona jakiś poziom. Gdyż trochę nie ładnie to wygląda jak piszecie pod wykonaną pracą: "wiem nie wyszło mi", "robiłem na szybko", itp. Niestety takie, coś jest, że tak powiem nieestetyczne. Jak już coś się robi to należy poświęcić więcej czasu aby wykonać to solidnie, a nie na odpierdziel za przeproszeniem.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.12.2012, 19:55
Pomysł niezły, ale dobrze by było, jeśli by to były osoby które mają pojęcie o grafice. A nie taka osoba która potrafi zrobić kolorowy napis w paincie i nanieść na warstwę ; )
31.12.2012, 19:57
davvid podoba mi się twoja inicjatywa wiadomo nie robię jakiś szałowych prac ale pomóc w jakiś pomóc mogę , nie potrzeba mi pkt reputacji wystarczy sama wiedza że moja praca komuś się przydała i jestem z siebie zadowolony
Jakby co pisz na pw w sprawie grupy ja jestem za i popieram pomysł Życie nie ma ścieżek na skróty.
31.12.2012, 20:01
(31.12.2012, 19:53)Davvid napisał(a): No tak, ale grupa GrafArt została między innymi dlatego zlikwidowana, że mieli wszystko oddzielnie. A my jako normalni użytkownicy forum byśmy pomagali, chodzi tylko o to, żeby użytkownicy wiedzieli do kogo mogą się zgłaszać. Zgadza się najważniejsze żeby zrobić np przepięty wątek w grafice o tym gdzie mają się zwrócić do wykonania jakiejś pracy.
31.12.2012, 20:26
A może po prostu zwykły temat Prośba o grafikę i jak do kogos konkretnie do nick i prośba. A jak nie ma nicku to robi ten kto ma czas.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
31.12.2012, 20:43
Na co to wam. Jak ktoś potrzebuje grafikę, to pisze wątek w dziale targowisko. Tworzenie kolejnej grupy nie ma sensu. Kto będzie chciał komuś pomóc, to pomoże.
(31.12.2012, 19:53)Davvid napisał(a): No tak, ale grupa GrafArt została między innymi dlatego zlikwidowana, że mieli wszystko oddzielnie. A my jako normalni użytkownicy forum byśmy pomagali, chodzi tylko o to, żeby użytkownicy wiedzieli do kogo mogą się zgłaszać.Davvid nie chce być nie miły, ale twoje prace są słabe, to że byłeś w GA nie znaczy, że twoje prace są na poziomie. W dodatku skąd możesz wiedzieć dlaczego grupa się rozpadła, jak w niej już Ciebie nie było.
31.12.2012, 20:46
Rafał różnica polega na tym, że targowisko to coś za coś a komuś może sprawić satysfakcja, że coś robi bezinteresownie.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
31.12.2012, 20:54
(31.12.2012, 20:43)Rafał napisał(a): Davvid nie chce być nie miły, ale twoje prace są słabe, to że byłeś w GA nie znaczy, że twoje prace są na poziomie. W dodatku skąd możesz wiedzieć dlaczego grupa się rozpadła, jak w niej już Ciebie nie było. Może i są słabe, ale są. Większość nie robi nic w kierunku, aby pomóc innym, w dodatku bezinteresownie. Ja staram się pomagać. A znam niektóre przyczyny, choćby dlatego, że Szymon pisał w Shoutbox'ie Jeszcze raz odnośnie moich prac. Hmm, nie są na poziomie... Jakiś tam jednak poziom mają, gdyż niektórym się podobają. Owszem, są również takie, na które nie warto spoglądać. Jak już, to w swoich pracach nie jestem "systematyczny" jeżeli chodzi o jakość. Te całkiem niezłe, po prostu nie wpadają w Twoje gusta. Tyle...
Targowisko jest już zbędne odkąd zablokowali przesyłanie punktów. Nikt nie będzie płacił prawdziwej kasy za czyjąś prace.
(31.12.2012, 20:46)elgato napisał(a): Rafał różnica polega na tym, że targowisko to coś za coś a komuś może sprawić satysfakcja, że coś robi bezinteresownie.Do bezinteresownej pomocy chyba nie potrzeba grupy. Jeżeli miała by powstać kolejna grupa, to ponownie GA innej możliwości nie widzę, sorry. (31.12.2012, 20:54)Davvid napisał(a): Może i są słabe, ale są. Większość nie robi nic w kierunku, aby pomóc innym, w dodatku bezinteresownie. Ja staram się pomagać.To pomagaj nikt Ci nie broni. Większość nie chce pomagać bo może zwyczajnie nie ma na to czasu. Co do twoich prac to są słabe, jedyne co mi się podoba to twój upór i to, że pomagasz innym. Grupa jest zbędna, bo potrzeba w niej lidera z otwartym umysłem, który wie kiedy powiedzieć stop i stara się podejmować nawet najtrudniejsze decyzje. Kolejna grupa też nie przetrwa. Niech każdy pomaga na własną rękę tak będzie najlepiej |