Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa grupa grafików
Głos ma i tak większość. Demokracja w końcu jest. :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
Największy głos ma administrator forum. Skoro zamyka się jedną grupę, to raczej nie utworzy się nowej.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Kurde, nikt nie mówi tu o zakładaniu grupy takiej poważnej, tylko żeby forum miało kilku ludzi, którzy mają ochotę pomagać. O to tu w końcu chodzi!

Co do prac, to Ty masz takie zdanie Rafał, inni mają inne ;)

Rafał ale tu nie mowa o grupie ale o jednym temacie tylko przyklejonym. :P
Take me to church
Wymień kilka racjonalnych powodów po co zakładać taką grupę/temat

Np. po to, że taki Ty nie masz czasu pomagać innym, ale masz czas nas krytykować, za chęci.
Wiele osób potrzebuje grafiki, nawet jakiejś prostej której sami nie potrafią wykonać, można pomóc.

Po pierwsze ktoś chce zrobić coś za darmo nie chce za to nic. Do działu targowisko z racji nazwy nie pasuje wcale.
Po drugie niektóre tematy są zakładane a zbyt wzniosłe one nie są ze względu na tematykę więc czemu ten nie mógłby powstać.
Po trzecie skoro jest zainteresowanie to raczej pustkami świecić nie będzie. :)
Take me to church
No, ale nikt wam nie broni pomagać, ja nie mam czasu to fakt. Są święta w końcu. Założenie działu np. "Darmowa grafika" nie jest złym pomysłem, ale przypisywanie kto pomaga w tym wątku jest bez sensu, bo pomóc może każdy.

Rafał ale czemu jesteś od razu na nie ?
Take me to church
Co to za głupie pytanie -.- Jestem na nie, bo to jest nie potrzebne tak jak pisałem powyżej. Sam dział wystarczy, bez podpisywania kto należy do działu