Nowa grupa grafików
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.12.2012, 21:43
Davvid widzę, że bronimy swego zdania jak niepodległości. :
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
31.12.2012, 22:17
Też do końca nie rozumiem tej idei.
Po co Wam oddzielny dział czy cokolwiek, jeśli chcesz pomagać wykonuj zlecenia z targowiska (na miejscu administracji zmieniłbym trochę nazwę) i już. Jedyną rzeczą która mogłaby być zmieniona to właśnie nazwa targowiska. Rozumiem że chcesz zebrać listę hm.. pewnych grafików. To bez sensu dlaczego? - ponieważ w grupie GA również była dość duża liczba osób a tylko kilka z nich aktywnie działało, reszta najzwyczajniej się opierniczała. To nie chodzi że ktoś nie ma czasu, ok sam mam go mało ale jeśli ktoś nie robi wcale prac a należy do tej grupy to coś nie halo. Właśnie to mi się w GA nie podobało i niestety z góry wiedziałem że projekt nie przetrwa (sorry dla Szymona) i dlatego również zrezygnowałem. Wydaje mi się że David dążysz do tego aby zebrać grupę w której będziesz szefem. Po prostu pomagaj, wykonuj grafikę i nie martw się o nic. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
31.12.2012, 22:24
Na Szefa to ja się nie nadaję, gdyż jestem za słaby w tym co robię. W sumie to każdy miałby wolną rękę, a tym wątkiem chciałem zachęcić do większej pomocy
31.12.2012, 22:37
Seba ale tutaj nikt nie będzie szefował bo kto chce może coś podesłac a nie tylko z GrafArt jak było do tej pory. Targowisko niech sobie będzie bo podejrzewam, ze ten co chce zarobić zawsze znajdzie sposób.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
31.12.2012, 22:53
No to po co wam ta grupa. Możecie robić grafikę bez żadnej grupy, tak jak wspominał Sebastian skoro grupa GA nie przetrwała, to żadna inna także nie przetrwa. Odnoszę wrażenie, że ta grupa ma być tylko po to aby bardziej podbudować sobie ego.
31.12.2012, 22:55
To złe wrażenie odnosisz Rafał To nie ma być GRUPA, to ma być zachęcenie do wspólnej pracy i pokazanie ludziom, że mogą na nas liczyć.
31.12.2012, 23:08
Jak będziecie robić dalej grafikę i na bieżąco pomagać, to ludzie się na was przekonają. Zamiast siedzieć tutaj i kłócić się ze mną zróbcie sobie jakieś banery informujące, że pomagacie innym itp. albo konto na chomikuj.
01.01.2013, 21:07
Popieram. Z chęcią bym do Was dołączył.
|