Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa grupa grafików
Po nazwie tematu wnioskuję, że chcecie utworzyć nową grupę. W jakim celu? Skoro GA zostało usunięte to po co znów mieszać.

Skoro tak bardzo chcecie nieść pomoc graficzną innym użytkownikom to po prostu wykonujcie zlecenia zamieszczone w dziale Grafika. W zupełności wystarczy.
Davvid nie odbierz źle mojego postu, doceniam Twoje starania ale ten pomysł mija się z celem (dopiero co usunęliśmy grupę) ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Nazwa wątku została chyba zmieniona przez administrację, gdyż z początku była inna.

Ja nie zamierzałem nawet dać pomysłu o jakiejś grupie, lecz chciałem ludzi zachęcić do tego, by pomagali innym.
Jednak taki temat się zrobił, że każdy zaczął wymieniać się poglądami i wyszedł jedynie spam, zamiast jakiegoś podsumowania.

Davvid napisał(a):chciałem ludzi zachęcić do tego, by pomagali innym
Doskonale Cię rozumiem, ale nikogo do tego nie zmusimy ani nie przekonamy jeśli sam nie chce tego robić. Skoro masz chęci do pomocy to pokaż tym ludziom, że można na Ciebie liczyć ;)

Cóż... 5 stron postów z których praktycznie nic nie wynika. Zamykam.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."