Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Bot
szalony napisał(a):Kiedy wreszcie zrozumiecie że działających programów do reklamowania lub czegokolwiek innego do chomikuj nikt za darmo nie udostępni, wszystkie darmowe "super boty" to zwykła ściema.

Przed wprowadzeniem wersji beta były darmowe boty m.in od użytkownika tego forum.
Jednak były bardzo słabe w porównaniu do tych płatnych i nie wiele albo nawet wcale nie przyspieszały reklamy.

Sam kiedyś je testowałem i osobiście wolałem wysyłać ręcznie.
szalony napisał(a):Kiedy wreszcie zrozumiecie że działających programów do reklamowania lub czegokolwiek innego do chomikuj nikt za darmo nie udostępni, wszystkie darmowe "super boty" to zwykła ściema.
Mimo to trzeba sprawdzić ich działanie aby ewentualnie ostrzec innych.

Ja się od początku nie nastawiałem, że to będzie działać wiem że to nabijanie w butelkę.
Programu nie przetestuję dopóki mi ktoś nie podrzuci. Ale napisałem jeszcze do twórcy bota :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Hehe , Diablo09 , dzięki za reklamę na forum :)
saturas napisał(a):Przed wprowadzeniem wersji beta były darmowe boty m.in od użytkownika tego forum.

Wersja beta która jest udostępniona jedynie do testów to zupełnie co innego.
Ja miałem na myśli wersję finalną którą ktoś udostępnia za free, nie spotkałem nigdy programu do reklamowania na chomiku który byłby dostępny za darmo i nie posiadałby keyloggera, a najbardziej śmieszy mnie to jak ludzie pobierają keyloggery w postaci programów do "nabijania" punktów a potem płaczą że im ukradli konto albo punkty.
szalony napisał(a):Wersja beta która jest udostępniona jedynie do testów to zupełnie co innego.

Żle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to, że były takie programy (2 miałem na kompie które nie były jakieś super ale działały i keyloggera nie było) przed wprowadzeniem nowej wersji chomikuj - kiedy to był jeszcze stary wygląd chomika ( pamiętacie te czasy ?:D) i była wersja beta - chomikuj.pl a nie programu;p

Obecnie nie ma darmowych są tylko keyloggery i naciąganie ludzi na różne sposoby...
bot od coloitla?
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Mi ten od coloita nie chce działać. Jeśli chodzi nam o ten sam Chomik Sender.
Reg. punkt 3
bo zmienili captcha
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Na starą wersję chomikuj zrobienie bota nie wymagało wielkiego wysiłku dlatego były darmowe, teraz to już zupełnie inna bajka.
Poza tym bot od coloit używał do wysyłania reklam IE zaincludowanego w program przez co wysyłał reklamy bardzo wolno.
Chomika zgłosiłem został zablokowany, więc już pozmiatane.

Temat do zamknięcia :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam