Poniżej jak widać na załączonym screenie jest opcja pobierania plików.
Obecny ChomikBox takiej funkcji nie posiada.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowy Chomikbox.
|
21.02.2011, 00:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:54 przez MissFuneral.)
Jakie macie oczekiwania związane z nadchodzącą nową wersją ChomikBoxa?
Poniżej jak widać na załączonym screenie jest opcja pobierania plików. Obecny ChomikBox takiej funkcji nie posiada. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.02.2011, 00:37
Wolałbym jednak aby utworzyli program z możliwością bezpośredniego dostępu do chomikowych folderów. Coś na przykładzie programów do obsługi dysków internetowych. Intuicyjne menu, foldery w oknie, aktualizacje, możliwość przenoszenia plików w czasie rzeczywistym itd.
21.02.2011, 00:53
(21.02.2011, 00:37)skrzypas napisał(a): Wolałbym jednak aby utworzyli program z możliwością bezpośredniego dostępu do chomikowych folderów. Coś na przykładzie programów do obsługi dysków internetowych. Intuicyjne menu, foldery w oknie, aktualizacje, możliwość przenoszenia plików w czasie rzeczywistym itd. ... ja też bym wolała ... ale czy ktoś nas słucha ... wymyślają i udziwniają badziewie i każą podziwiać ... bo to nie oni potem z tym chłamem się męczą tylko my ... ... a może napiszemy zbiorowy protest w tej sprawie i zarządzimy bojkot ... ... Cytat:wymyślają i udziwniają badziewie i każą podziwiać ... bo to nie oni potem z tym chłamem się męczą tylko my ... można się zastanowić nad formą protestu, jest wiele programów ułatwiających nam życie np. teracopy, odpowiednia modyfikacja bez posądzeń o plagiat ... "chomikowi" programiści próbują przekonać nas, że coś robią dla nas, w rzeczywistości to niewiele robią poza dbaniem o własne interesy ...
21.02.2011, 09:46
Nowy chomikbox jest już w fazie testów szcześciarze na chomikuj.pl otrzymują taką właśnie wiadomośc.
21.02.2011, 09:59
Nie wiem co to jest. Kilka opowieści na forum o nowym chomixbox to dla mnie trochę za mało.
Jak zwykle życie zweryfikuje wszelkie oczekiwania i marzenia.
21.02.2011, 10:25
Co nam da nowy chomikBox? Dodatkową masę straconych nerwów? Wersja testowa zaraz po ukazaniu się zbiera żniwo nieciekawych komentarzy. Obiło mi się o uszy, że nawet nie poprawiono w nim prędkości uploadu. Widzę na screenie dodatkowy panel do downloadu plików, ale nie mogę się akurat na ten temat wypowiedzieć, bo nie wiem czy posiada on w sobie mechanizm odnawiania zerwanego połączenia. Czas pokaże. Jak na razie zmuszony jestem do korzystania ze starej wersji. Oczekuję od "chomikowych" programistów, przekładu starań o animowaną grafikę futrzaka, na jego wydajność i funkcjonalność.
21.02.2011, 12:18
Mam nadzieję że upload będzie lepszy bo w tej wersji którą mamy 20kb/s mnie nie satysfakcjonuje (dla porównania w przeglądarce ~450kb/s)
الرمال والشمس والعطش
21.02.2011, 12:33
Oczekiwania jak zwykle różne, większe, średnie, małe.
Wyjdzie na "miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle".
Na pewno przydała by się opcja dodawania plików na czyjeś chomiki przez chomik boxa, oczywiście bez znajomości hasła. Folder musi mieć włączoną taką możliwość i tyle.
Szkoda, że nie dostałem tego do testów, z pewnością ładnie bym tym wstrząsnął. |