Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechane radio Maxnuta.pl
Witam
Mamy niewielkie problemy z serwerem, który nie poradził sobie z tak dużą ilością słuchaczy, więc trwają jego modernizacje, które potrwają do 48h, oczywiście technicy pracują na pełnych obrotach tak aby przywrócić poprawne funkcjonowanie w jak najkrótszym czasie.

Witam
Chciałabym poinformować iż wszystko wróciło do normy, działa poprawnie. Przepraszam za niedogodności.
Serdecznie zapraszam do słuchania Radia Maxnuta.pl Posiadamy 4 kanały: CLUB, STYLE FM, Old Skool, KIDS Wszystko po to by dopasować się do gustu muzycznego każdego z Naszych słuchaczy.
Pozdrawiam
  Odpowiedz
Puk puk witam:)
Od teraz jestem Maxnutowym ambasadorem na Waszym forum, także wszelkie sprawy związane z Maxnutą kierujcie do mnie.
Pozdrawiam Brus!
  Odpowiedz
Siema Brus.
Fajne to wasze radyjko. Czasami słucham na lapku do poduchy. Przypadliście mi do gustu.
  Odpowiedz
Ponieważ player radia nie działa, usunęliśmy go do czasu uruchomienia go przez Maxnuta.pl
  Odpowiedz
W końcu nic za mną nie "lata". Może by tak player zrobić na górze strony, dokładniej mówiąc
mógłby być statyczny. Taka sugestia małego usera.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Według mnie wystarczy mały baner z przekierowaniem na stronę radia i kto będzie chciał to posłucha sobie muzyki w nowej karcie a kto nie będzie miał ochoty to nie będzie miał zasłanianego ekranu w każdej podstronie forum (w małych rozdzielczościach może to być uciążliwe) tak jak o tym wspominał Sebastian.
  Odpowiedz
Współpraca z wyżej wymienionym radiem dobiegła końca.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz