Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Plik jest chwilowo niedostępny
Chciałem sobie pobrać z chomikuj pełną wersję Chicken Invaders 3 full version dla rozrywki na telefon, ale nie mogę pobrać jest taki o to jakiś błąd

[Obrazek: b1k5b5.jpg]

Plik pobieram już od 4 dni i dalej nic, plik był 2 razy wgrywany i tez nic to nie dało, wiecie dlaczego tak może być ?
Dodam iż inne pliki z tego chomika mogę śmiało pobierać, tylko ten plik ...

Miałem też pisać do Obsługi Użytkowników, ale jakoś e-maila nie pamiętam :D
Może został usunięty z ich serwera lub adres do pliku się zmienił na serwerze a na stronie nie i przez to tak jest. Nie znam się dobrze ale to możliwe.
(04.09.2012, 19:18)Damianoslawp napisał(a): Może został usunięty z ich serwera lub adres do pliku się zmienił na serwerze a na stronie nie i przez to tak jest. Nie znam się dobrze ale to możliwe.

No tak, ale plik był wgrywany 2 razy i nie dało go rady pobrać, ani za pierwszym, ani za Drugim razem ;/
A nie możesz pobrać z innego źródła? Tam chyba masz link, żeby skontaktować się z obsługą użytkowników.
Spróbuj poszukać innego albo zachomikuj do siebie :P

A transfer ci zabrało za pierwsze pobranie ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
(04.09.2012, 19:52)bedi25 napisał(a): A nie możesz pobrać z innego źródła? Tam chyba masz link, żeby skontaktować się z obsługą użytkowników.

Na chomiku jest chyba tylko 3 pliki i z każdym plikiem to samo się dzieje, podczas pobierania. Tak jest link żeby się skontaktować, aczkolwiek nie pamiętam swojego e-maila, a z innego chyba nie pasuje pisać ..

Szukałem po innych stronach, ale pełnej wersji znaleźć nie mogę ...

(04.09.2012, 19:53)Diablo09 napisał(a): Spróbuj poszukać innego albo zachomikuj do siebie :P

A transfer ci zabrało za pierwsze pobranie ?

Próbowałem i nic.
Nie pobrało transferu, zresztą gra zajmuje 18mb więc nie majątek :D
to z chomika darkgod pisał mi czy tez mam taki problem ale mi wszystko śmiga
(04.09.2012, 20:23)closer9 napisał(a): to z chomika darkgod pisał mi czy tez mam taki problem ale mi wszystko śmiga

Tak to od niego. Dzisiaj tez próbowałem pobrać, ale nic z tego..
Próbowałem tez pobrać z telefonu i o dziwo pobrało tylko że plik nie działał, błąd podczas uruchamiania ...

Już działa, dało radę pobrać ;] Wątek można zamknąć ;]