Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Porzucony kotek - Koci
Dwa tygodnie temu przygarnąłem kocicę, która swoimi oczami
przekonała mnie do tego aby zabrać ją z ulicy do siebie.

[Obrazek: kociajg.jpg]
  Odpowiedz
Gratuluję postawy oby więcej takich osób jak Ty Grzesiu. Ok
  Odpowiedz
Niech Wam się dobrze razem żyje! Kociak prześliczny. :)
  Odpowiedz
O to młoda kotka - widać po oczach :) Dobrze zrobiłeś.
Teraz powinieneś udać się do weterynarza i ją odrobaczyć. Groszowe sprawy, ale bardzo ważne.

Niech wet określi też wiek kotki i porozmawiaj o zabiegu sterylizacji (około 80zł)
  Odpowiedz
admin napisał(a):Teraz powinieneś udać się do weterynarza i ją odrobaczyć. Groszowe sprawy, ale bardzo ważne.
O tym jeszcze nie pomyślałem.

Być może niektórzy z was wiedzą, że mam również w domu dużego psa Gabi.
Jeżeli jesteście ciekawi jak nasz pies zareagował to później zamieszczę jeszcze
jedną fotkę.
  Odpowiedz
Masz wielkie serce Baronie, a w dzisiejszym świecie to nie jest często spotykane. Ciekaw jestem czy twoje zwierzaki się zaprzyjaźnią.
  Odpowiedz