Teraz czytam, ostatnio przeczytałem/am...
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.10.2013, 20:36
Tutaj chodziło po prostu o ukazanie metafizyki płodności owadów. Nie bierz tego do siebie
![]()
22.10.2013, 20:38
Jeśli o to chodziło to trze było po prostu o tym napisać, bo każdy wie oprócz was o co chodzi a inni tego nie wiedzą
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
06.11.2013, 17:47
Wczoraj zacząłem czytać Sfinks Robin Cook.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
06.11.2013, 17:51
A ja zacząłem wczoraj od pierwszego zbioru powieści Wiedźmina, te wstępy całe, przed głównymi tomami. Podoba mi się styl Sapkowskiego
![]()
Ja tam dziś zacząłem czytać Helikopter w Ogniu, nudziło mi się, to wolałem czymś się zająć. Książka naprawdę super. Opisuje żołnierzy, którzy chcą uwolnić jeńców z więzienia, lecz potem zaczyna się ostra jazda.
Przedstawiłem w skrócie urywek książki. ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
17.11.2013, 15:10
Ja, Demanufacture, ostatnio czytałam 'Pokalanie' Piotra Czerwińskiego. Świetna książka- o życiu pokolenia 30-latków wychowanych za PRL a zmuszonych żyć w dobie kapitalizmu, o rozczarowaniu dziennikarstwem, miłości i popadaniu w nałogi. Napisana z humorem, chociaż momentami trochę gorzkim. Świetna na niedzielne popołudnia
![]()
21.11.2013, 18:25
A ja kończę "Wyzwolenie" Wyspiańskiego - dramat z epoki Młodej Polski.
A dla przyjemności czytam Susan Page - "Skoro jestem taka wspaniała to dlaczego wciąż jestem sama" ![]()
Free Your Mind!
30.11.2013, 18:26
Oj dużo tego było, ostatnio czytałam Uzdrowienie przez wizualizację (nie podobało mi się), Sztuczki umysłu Darrena Browna, Podręcznik EFT a teraz czytam To Stephen Kinga i po raz drugi Rozmowy z Bogiem Walsha.
16.12.2013, 01:29
"Pałubę" Irzykowskiego, ale chyba nie zmęczę tej książki... Mam ją przeczytać do środy, a to nie jest, no cóż, literatura popularna.
"Kod da Vinci" Dana Browna - jeden z wykładowców "naśmiewał" się z koleżanki, że lubi tego pisarza. Właściwie to taka bajka, bardzo prosty język, niby wydaje się to skomplikowane, ale wcale takie nie jest... No nie wiem - to chyba wina prozy eksperymentalnej jaką jest "Pałuba" i stąd te moje górnolotne wymagania. W każdym razie chciałabym tak dobrze jak Brown rozplanowywać fabułę, naprawdę. "Dary Anioła: Miasto Kości" - siostra już dawno zaczęła czytać tę sagę. Ja sięgam po nią tylko ze względu na to, że obejrzałam jej ekranizację. Właściwie zamierzam nawet zaraz obejrzeć ten film jeszcze raz ![]()
Free Your Mind!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości