Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wasze przeżycia po marihuanie
Question 
Drodzy forumowicze,
Myślę że każdy z was tego próbował i jakieś przeżycia z marihuaną ma za sobą.
Może śmieszne lub te mniej ale na pewno jakieś są:)
Chciałbym abyście tutaj opisali te sytuacje kiedy mieliście okazję zapalić samemu/samej lub z paczką przyjaciół;)
Jakie były wasze przeżycia? Co czuliście po zapaleniu? Gdy byliście już porządnie "zjarani" inni robili Was w balona? Było extra czy też tego żałujesz?

Proszę o podzielenie się z nami własną historią tym narkotykiem ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Myślę że każdy z was tego próbował

Z tym fragmentem się nie zgodzę :D
---
  Odpowiedz
(11.12.2011, 00:07)Szymon napisał(a): Z tym fragmentem się nie zgodzę :D

Cóż... bywa i tak;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Myślę że każdy z was tego próbował i jakieś przeżycia z marihuaną ma za sobą.
Bardzo bym chciał coś ciekawego tutaj napisać ale niestety nie dam rady.
Nie próbowałem marihuany.
  Odpowiedz
Ciekaw jestem czy ktoś się do tego przyzna tak samo jak w wątku Czy się masturbujecie?
  Odpowiedz
Baronie akurat w tej sytuacji nie ma do czego się przyznawać.
  Odpowiedz
Odważy? A jakiej odwagi tutaj trzeba?

Wychodzi na to, że pierwsza "odważna" musi być kobieta ;).

Było to wieki wieki temu więc dużo nie pamiętam:

1. raz - w 1999 chyba na przestanku Woodstock. Dopadła mnie tak zwana śmiechawa. Zaczęła się gdzieś pod wieczór skończyła o czwartej nad ranem. Wszyscy chcieli spać ale dzięki mnie nikt nie mógł. Wywalili mnie z namiotu. Więc sobie usiadłam przed i dalej w śmiech. Jakiś gościu nie mogąc już znieść mojego głośnego i upierdliwego śmiechu rzucił we mnie butem co nie było przyjemne bo był to glan.
2. raz paliłam z paczka przyjaciół a że było to gdzieś na jakimś festynie typu "inwazja mocy" były tam sprzedawane balony dla dzieci z helem. Więc kupowaliśmy te balony, wdychaliśmy hel (nie muszę chyba mówić co robi hel z głosem?). I tak noc upłynęła nam na nabijaniu się .... Nic specjalnego
3. raz było gdzieś na koncercie rockowym. Ale nie wiem co to był za towar i skąd bo to był najgorszy wieczór mojego życia. Załapałam tak zwanego kompletnego doła i poszłam spać....

Ot tyle .... Nic specjalnego. Inaczej jest po haszu ale to już zupełnie inna historia odbiegająca od tematu .... ;)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie

"I close my eyes in order to see ..."
  Odpowiedz
A co tu ukrywać, lubię zapalić a szczególnie w dobrym towarzystwie. Odczucia po tym mam zajefajne, jeszcze mnie nie zmuliło palenie, mam wtedy szersze spojrzenie na świat a brechawe jeszcze lepszą niż zwykle, a jestem z natury człowiekiem wesołym. Lubię powkręcać kolegów po tym, a widziałem już różne reakcje po MJ\, jedne zajefajne drugie mniej, lecz nie mam nic przeciwko by czasami zakwitła taka mała tęcza w naszym szarym i przyziemnym życiu.
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Myślę że każdy z was tego próbował i jakieś przeżycia z marihuaną ma za sobą.

Trochę niefortunne sformułowanie.
  Odpowiedz
(11.12.2011, 00:07)Szymon napisał(a): Z tym fragmentem się nie zgodzę :D
Ja też :D
  Odpowiedz