Jakie macie sny? O czym marzycie? Co najczęściej wam się śni, czy jest to dobra rzecz, a może zła? Budzisz się i czar prysł.
Wasze sny? Te dobre i złe.
|
15.11.2011, 12:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2012, 00:43 przez MissFuneral.)
Jakie macie sny? O czym marzycie? Co najczęściej wam się śni, czy jest to dobra rzecz, a może zła? Budzisz się i czar prysł. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.11.2011, 23:15
Ostatnio mi się sniło coś takiego:
W kościele jestem ministrantem w śnie też byłem, lecz gdy zakładałem komże zaczynała lecieć mi krew z nosa. Więc służyłem bez niej, następnego dnia była msza na cmentarzu tylko przed nią wszystkie dary potrąciłem : Kielich,Woda,Wino Itp. Przejechał samochód przyszedł brat (tak się zwracamy do ksieży) I zobaczył co się stało wtedy przyniósł nowe dary ale nie pamiętam co z nimi się stało zważywszy że coś się dzieje zawiózł nas do klasztoru. Mi zaczęła ponownie lecieć krew z nosa i ustaliliśmy że to szatan. Obudziłem się i koniec.
17.11.2011, 19:12
Ja nie wiem czemu, ale każdy mój sen kończy się budzikiem, dzwonkiem, który widzę we śnie, a po chwili się budzę i muszę wstać wyłączyć budzik
---
17.11.2011, 21:06
Mój najbardziej „odjechany” sen był niesamowity Śniło mi się, że znów mamy okupowaną Polskę przez hitlerowców… Na ulicach niemieccy żołnierze zbierali ludzi przy bramach bloków mieszkaniowych i wywozili ich na białych słoniach do mojej szkoły podstawowej Chodziłem po pustych korytarzach szkoły i przez okno widziałem Niemca z psem (patrol). Chciałem wyjść tylnym wyjściem. Wyszedłem… klika metrów za tym Niemcem Pies się odwrócił i zaczął szczekać więc zwiałem z powrotem do szkoły. Postanowiłem wyjść głównym wejściem do szkoły. Gdy otworzyłem drzwi wejściowe zobaczyłem coś jakby strzeżony parking samochodowy tyle, że nie było w nim samochodów lecz klęczący Niemcy z karabinami po lewej i prawej stronie. Za to na końcu tego niby parkingu były barierki, a za nimi polscy żołnierze z karabinami. Aby być wolnym należało przebiegnąć przez środek „parkingu” między Niemcami, którzy zaczęli strzelać i dobiec do barierek polskich żołnierzy. Wtedy było się uratowanym… i uratowałem się Obudziłem się cały spocony
Lol… Tego zwariowanego snu nigdy nie zapomnę
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
To ja miałem ciekawy sen. Śniło mi się,że poszedłem na ryby i w różnych miejscach był inny kolor wody..
Pamiętam, jak z czerwonej wody wyłonił się diabeł, pamiętam ,że nci mi nie zrobił,ale bałem się go we śnie. Nie pamiętam co dalej było. Najciekawszy to miałem 2 lata temu może ponad, pamiętam go ponieważ był dosyć ciekawy. Kosiłem trawę z dziadkiem kosą pomagałem mu wozić ją do krów, dziadek miał dużego psa we śnie i podszedłem do niego, a pies i zaczął mnie gryźć za nogę ja krzyczałem dziadkowi by mi pomógł a on przechodził obok mnie i nie zwracał na mnie uwagi.Najgorsze co w tym śnie było, to to,że zjadł mi nogi i ja to widziałemI zaczął wyrywać mi ręce na szczęście w tym momencie się obudziłem.Możecie mi nie wierzyć,ale miałem różne porąbane sny...
A mi ostatnio śni się okolica mojego domu w okresie letnim, oczywiście postacie z tych snów to kosmici i moja rodzina
Mi to prawie co noc się śni, że spadam z balkonu mojego domu jak spadnę to się budzę
30.11.2011, 12:42
Sny są wspaniałe ale tylko te dobre choć są tacy co lubią lekki dreszczyk emocji
07.12.2011, 22:29
A ja ponad dwa lata nie pamiętałam swoich snów... to tak jakby ich nie mieć....
Ostatnimi czasy pamiętam, ale śnią mi się dwa sny tylko na przemian: 1. mój wykładowca z uczelni jak prowadzi wykład. Nie widzę go jednak "normalnie" tylko czubek głowy jak z lotu ptaka i budzę się z poczuciem, że nie rozumiem o czym mówi i nie zdam egzaminu. 2. spadam z jakiegoś budynku. Spadam.. spadam.. spadam w czarną dziurę .... i się budzę ....
08.12.2011, 21:39
Tutaj zbyt wiele nie napiszę.
Snów to praktycznie nie mam... lub jeżeli mam to o nich nie pamiętam. A tutaj o nawracającym się śnie Mariusza.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
|