Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wybory prezydenckie 2015
Nie wiem. Na Kukiza albo Korwina. 
  Odpowiedz
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Widzę, że tylko ja się udzielam w tym wątku :)
Dobra, postanowiłem wstawić coś jeszcze, pewnie większość z was odwiedza pewien ,,ciekawy'' portal ;)
Dziś natknąłem się na takie coś:

Powiem szczerze, że myślałem o tym że dziennikarze TVN wyciągają zdania z kontekstu.
Tak jest i tutaj. Swoją drogą powstało wydarzenie na FB: Jeśli Grzegorz Braun, J.Korwin-Mikke lub Paweł Kukiz NIE WYGRAJĄ WYBORÓW PREZYDENCKICH wychodzimy na ulice!

Odpowiedz
Tyle, że Korwin gdyby był mądry, to potrafiłby się zachować. Prezydent powinien panować nad słowami, takiego polityka z niewyparzoną gębą łatwo zniszczyć jak widać, a TVN i inne polskie telewizje to machina złodziei i manipulantów. Kto dzisiaj korzysta z tych knałów jako źródła informacji staje się pustym zoombie. Mam nadzieję, że tacy dziennikarze jak ten z powyższego wywiadu skończą na ulicy. Żałosny kretyn i cham, bo na miano dziennikarza nie zasługuje zdrajca p.
  Odpowiedz
Coraz bardziej nie podoba mi się Korwin, mimo tego, że mówił całkiem sensownie o Unii. Korwin pewnie chciałby doprowadzić do tego, co było za czasów PRL-u, strzelanie do demonstrantów, którzy proszą o chleb.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
@Paweł:  Widzę, że nawet filmu nie oglądałeś pisząc takie bzdury ;)
Podziękowałeś za post Swordowi, który krytykuje tego dziennikarza, a sam jak odnoszę wrażenie prezentujesz pogląd TVNu na Korwina.

Odpowiedz
Filmu nie oglądałem (i nie obejrzę), ale słyszałem co Korwin mówił na temat górników. Podziękowałem Swordowi za post ponieważ napisał, że: Tyle, że Korwin gdyby był mądry, to potrafiłby się zachować. Prezydent powinien panować nad słowami. 

Zrozumieliśmy się dobrze?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Aha, czyli skąd, że ,,Korwin pewnie chciałby doprowadzić do tego, co było za czasów PRL-u, strzelanie do demonstrantów, którzy proszą o chleb. '' ? Z TVNu czy Wiadomości?
Nie oglądaj sobie filmu, gdzie przynajmniej masz przekazane prawdziwe źródło, bez żadnych ucinek czy skrótów.
Nie wiem jak to o tobie świadczy, skoro wolisz wersje skrócone i manipulowane. No chyba, że sam z siebie na to wpadłeś.
Nie rozumiem jak możesz pisać takie głupoty :) Szczególnie już jak komentujemy filmik, który zaprezentowałem, a ty powiadasz, że nie masz zamiaru go oglądać i prezentujesz podobną postawę co dziennikarz z filmu. Wnioski sam wyciągnij. Bo trochę się pogrążasz.

Odpowiedz
O podsumowaniu obecnej prezydentury Komorowskiego trafnie wypowiedziała opinię P. Bożena Dykiel w programie świat się kręci.Jednak z polityką jest tak powiem jeden czort, czy to PO czy PIS , wszyscy oni na pewno nie działają w interesie Państwa Polskiego tym bardziej nas- Polaków.  Większość z nich to tak naprawdę Żydo - Masoneria, ukrywająca się pod Polskimi Nazwiskami. Między innymi Korwin. O tym i więcej możecie przeczytać w google jak i na moim chomiku. Ale chyba o tym wiecie.
  Odpowiedz
@grafik_com: Zgłębiałem wiedzę judeopolonii jakiś czas temu. Tak była tam mowa o Korwinie.
Osobiście nie wiem co myśleć na jego temat, być może jest marionetką do zestawu Duda, Komorowski, Ogórek.
Ja mam zamiar głosować na Kukiza.
Najbardziej mnie śmieszą teksty jak ludzie piszą o Olechowskim, że szkoda że nie kandyduje.
Kurde, to najbardziej znany mason za granicą po Michniku Haha Który sprzedał Polskę.
Zauważam, że raperzy często sięgają do książek Henryka Pająka. Ale samo gadanie o zmianie nic nie da.

@grafik_com: Jeśli wybierasz się na wybory, to kogo byś wybrała, tak na ten moment? :)
Co do pani Dykiel, to bardzo mnie zaskoczyła ;) Leciało na żywo, więc niewiele mogli zrobić. Wg mnie oni chcą teraz przekonać naród do Dudy, ale jak zapewne czytałaś pewien pan z Pis też jest uwikłany w masonerię :)

Odpowiedz