Wybory prezydenckie 2015
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.04.2015, 12:35
Widzę, że tylko ja się udzielam w tym wątku
![]() Dobra, postanowiłem wstawić coś jeszcze, pewnie większość z was odwiedza pewien ,,ciekawy'' portal ![]() Dziś natknąłem się na takie coś: Powiem szczerze, że myślałem o tym że dziennikarze TVN wyciągają zdania z kontekstu. Tak jest i tutaj. Swoją drogą powstało wydarzenie na FB: Jeśli Grzegorz Braun, J.Korwin-Mikke lub Paweł Kukiz NIE WYGRAJĄ WYBORÓW PREZYDENCKICH wychodzimy na ulice! ![]()
19.04.2015, 13:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2015, 13:53 przez Swordancer.)
Tyle, że Korwin gdyby był mądry, to potrafiłby się zachować. Prezydent powinien panować nad słowami, takiego polityka z niewyparzoną gębą łatwo zniszczyć jak widać, a TVN i inne polskie telewizje to machina złodziei i manipulantów. Kto dzisiaj korzysta z tych knałów jako źródła informacji staje się pustym zoombie. Mam nadzieję, że tacy dziennikarze jak ten z powyższego wywiadu skończą na ulicy. Żałosny kretyn i cham, bo na miano dziennikarza nie zasługuje zdrajca p.
19.04.2015, 15:15
Coraz bardziej nie podoba mi się Korwin, mimo tego, że mówił całkiem sensownie o Unii. Korwin pewnie chciałby doprowadzić do tego, co było za czasów PRL-u, strzelanie do demonstrantów, którzy proszą o chleb.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
19.04.2015, 15:45
@Paweł: Widzę, że nawet filmu nie oglądałeś pisząc takie bzdury
![]() Podziękowałeś za post Swordowi, który krytykuje tego dziennikarza, a sam jak odnoszę wrażenie prezentujesz pogląd TVNu na Korwina. ![]()
Filmu nie oglądałem (i nie obejrzę), ale słyszałem co Korwin mówił na temat górników. Podziękowałem Swordowi za post ponieważ napisał, że: Tyle, że Korwin gdyby był mądry, to potrafiłby się zachować. Prezydent powinien panować nad słowami.
Zrozumieliśmy się dobrze? "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
19.04.2015, 16:58
Aha, czyli skąd, że ,,Korwin pewnie chciałby doprowadzić do tego, co było za czasów PRL-u, strzelanie do demonstrantów, którzy proszą o chleb. '' ? Z TVNu czy Wiadomości?
Nie oglądaj sobie filmu, gdzie przynajmniej masz przekazane prawdziwe źródło, bez żadnych ucinek czy skrótów. Nie wiem jak to o tobie świadczy, skoro wolisz wersje skrócone i manipulowane. No chyba, że sam z siebie na to wpadłeś. Nie rozumiem jak możesz pisać takie głupoty ![]() ![]()
19.04.2015, 17:01
O podsumowaniu obecnej prezydentury Komorowskiego trafnie wypowiedziała opinię P. Bożena Dykiel w programie świat się kręci.Jednak z polityką jest tak powiem jeden czort, czy to PO czy PIS , wszyscy oni na pewno nie działają w interesie Państwa Polskiego tym bardziej nas- Polaków. Większość z nich to tak naprawdę Żydo - Masoneria, ukrywająca się pod Polskimi Nazwiskami. Między innymi Korwin. O tym i więcej możecie przeczytać w google jak i na moim chomiku. Ale chyba o tym wiecie.
@grafik_com: Zgłębiałem wiedzę judeopolonii jakiś czas temu. Tak była tam mowa o Korwinie.
Osobiście nie wiem co myśleć na jego temat, być może jest marionetką do zestawu Duda, Komorowski, Ogórek. Ja mam zamiar głosować na Kukiza. Najbardziej mnie śmieszą teksty jak ludzie piszą o Olechowskim, że szkoda że nie kandyduje. Kurde, to najbardziej znany mason za granicą po Michniku ![]() Zauważam, że raperzy często sięgają do książek Henryka Pająka. Ale samo gadanie o zmianie nic nie da. @grafik_com: Jeśli wybierasz się na wybory, to kogo byś wybrała, tak na ten moment? ![]() Co do pani Dykiel, to bardzo mnie zaskoczyła ![]() ![]() ![]() |