Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę 3 kliki
Proszę o zagłosowanie na ogród mojej mamy w tej sondzie. Nasz ogród jest pod nazwą X3A7 :) proponuję 250 pkt za jeden głos :) Jest to dla mnie dosyć ważne więc jeśli macie znajomych to im też wyślijcie a dostaniecie punkty za ich głos :)
Oddałem głos :)

Punktów nie chcę :)

i życzę powodzenia w zwycięstwie bo widzę po wynikach że niektóre ogrody wyprzedziły twój :)
Zagłosowałem(pkt nie chcę ;]), będzie ciężko wyjść na czołówkę, ktoś już ma 86 głosów, ale życzę powodzenia twojej mamie :D

A czy glosy można oddawać każdego dnia ? czy tylko raz można było zagłosować ?
Na początku myślałem że przez takie chwyty mogą ją zdyskwalifikować, ale widzę że nie tylko ja to zrobiłem :) Na wygraną nie liczę ale wystarczy mi to że się ucieszy gdy jej powiem że mamy ~20 głosów :)
Odałem głos pkt nei trzeba
Stop pomagania!
Głos oddany. Świetnie, że pomyślałeś o tym, aby sprawić mamie przyjemność ;) Brawo!

PS. Pkt zatrzymaj ;)
Głos oddany. Punktów nie potrzebuję. Pozdrów mamę. Roza
Dziękuję wszystkim za głosy :)
Lucyfer napisał(a):A czy glosy można oddawać każdego dnia ? czy tylko raz można było zagłosować ?
Tylko raz
Zagłosowałem. Punktów nie chcę.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Raz z jednego IP. :)
Jeśli ktoś ma zmienne IP i wyczyści ciasteczka z danej strony, to powinno być możliwe głosowanie wielokrotne. :D

Edit: Potwierdzam. Zmiana IP i wyczyszczenie ciasteczek pozwala oddać głos ponownie. :D

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości