Zlecę 3 kliki
|
16.09.2012, 17:40
Proszę o zagłosowanie na ogród mojej mamy w tej sondzie. Nasz ogród jest pod nazwą X3A7 proponuję 250 pkt za jeden głos Jest to dla mnie dosyć ważne więc jeśli macie znajomych to im też wyślijcie a dostaniecie punkty za ich głos
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.09.2012, 17:46
Oddałem głos
Punktów nie chcę i życzę powodzenia w zwycięstwie bo widzę po wynikach że niektóre ogrody wyprzedziły twój
Zagłosowałem(pkt nie chcę ;]), będzie ciężko wyjść na czołówkę, ktoś już ma 86 głosów, ale życzę powodzenia twojej mamie
___________________________________________________________ A czy glosy można oddawać każdego dnia ? czy tylko raz można było zagłosować ?
16.09.2012, 17:49
Na początku myślałem że przez takie chwyty mogą ją zdyskwalifikować, ale widzę że nie tylko ja to zrobiłem Na wygraną nie liczę ale wystarczy mi to że się ucieszy gdy jej powiem że mamy ~20 głosów
Głos oddany. Świetnie, że pomyślałeś o tym, aby sprawić mamie przyjemność Brawo!
PS. Pkt zatrzymaj
16.09.2012, 18:35
Głos oddany. Punktów nie potrzebuję. Pozdrów mamę.
16.09.2012, 18:59
Dziękuję wszystkim za głosy
Lucyfer napisał(a):A czy glosy można oddawać każdego dnia ? czy tylko raz można było zagłosować ?Tylko raz
16.09.2012, 19:03
Zagłosowałem. Punktów nie chcę.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
16.09.2012, 19:04
Raz z jednego IP.
Jeśli ktoś ma zmienne IP i wyczyści ciasteczka z danej strony, to powinno być możliwe głosowanie wielokrotne. Edit: Potwierdzam. Zmiana IP i wyczyszczenie ciasteczek pozwala oddać głos ponownie. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości