EDIT: Możliwe że są to ostatnie 4 godziny głosowania... Ale mogę się mylić bo nikt ze znajomych nie wiedział dokładnie do której to jest.
Zlecę 3 kliki
|
Czy ktoś byłby w stanie troszkę spoglądać na sondę między 22 a 24 i w razie czego zainterweniować, gdybyśmy zaczęli przegrywać?
EDIT: Możliwe że są to ostatnie 4 godziny głosowania... Ale mogę się mylić bo nikt ze znajomych nie wiedział dokładnie do której to jest. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.09.2012, 20:08
A mógłbyś mi jeszcze napisać, gdzie widzicie obecne wyniki ? Bo nie mogę do tego dojść
tutaj wchodzisz i jak masz po lewej okienko do głosowania, to pod spodem piszę "Wyniki"
19.09.2012, 20:13
Takie proste, a ja nie zauważyłem. Dzięki Postaram się dobić później trochę głosów, o ile mi się uda :/ Również mam szkołe i nie wiem czy dam radę...
19.09.2012, 20:19
VanFiree napisał(a):Postaram się dobić później trochę głosów, Niee, Dość głosów dopóki nie będziemy przegrywać Potrzebuję tylko kogoś w godzinach 22-24, bo przeciwnik może właśnie wtedy czekać i nabijać głosy, a ja nie będę się mógł bronić...
19.09.2012, 21:08
Właśnie o to mi chodziło Jak dam radę to będę obserwował w tych godzinach czy przeciwnik nie dobija, no chyba, że usnę
Wygraliśmy już się nie da oddać głosu, tylko byle nas nie zdyskwalifikowali dziś o 19 jedziemy na rozdanie nagród . Jak wrócimy to wszystko wam opowiem.
20.09.2012, 10:05
Brawo
21.09.2012, 08:57
konkurs został rozstrzygnięty a jako nagrodę dostaliśmy książkę pt. 'Tajemnicą Medyceuszy', film pt. 'Nigdy nie Będę Twoja' i bon na zakupy w sklepie ogrodniczym o wartości 50zł. Myślę ze to była 'gra nie warta zachodu', ale chociaż mama się ucieszyła dziękuję za pomoc i proszę o kontakt pw, jeśli chciałby ktoś skromną nagrodę w punktach
21.09.2012, 13:16
No to gratulacje, a nic nie podejrzewali że było tyle głosów ??
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości