Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę 3 kliki
Czy ktoś byłby w stanie troszkę spoglądać na sondę między 22 a 24 i w razie czego zainterweniować, gdybyśmy zaczęli przegrywać?

EDIT: Możliwe że są to ostatnie 4 godziny głosowania... Ale mogę się mylić bo nikt ze znajomych nie wiedział dokładnie do której to jest.
A mógłbyś mi jeszcze napisać, gdzie widzicie obecne wyniki ? :D Bo nie mogę do tego dojść :P

tutaj wchodzisz i jak masz po lewej okienko do głosowania, to pod spodem piszę "Wyniki"
Takie proste, a ja nie zauważyłem. Dzięki :) Postaram się dobić później trochę głosów, o ile mi się uda :/ Również mam szkołe i nie wiem czy dam radę...

VanFiree napisał(a):Postaram się dobić później trochę głosów,

Niee, Dość głosów dopóki nie będziemy przegrywać :D Potrzebuję tylko kogoś w godzinach 22-24, bo przeciwnik może właśnie wtedy czekać i nabijać głosy, a ja nie będę się mógł bronić...
Właśnie o to mi chodziło :P Jak dam radę to będę obserwował w tych godzinach czy przeciwnik nie dobija, no chyba, że usnę :D

Wygraliśmy :) już się nie da oddać głosu, tylko byle nas nie zdyskwalifikowali ;) dziś o 19 jedziemy na rozdanie nagród ;). Jak wrócimy to wszystko wam opowiem.
Brawo :)
konkurs został rozstrzygnięty a jako nagrodę dostaliśmy książkę pt. 'Tajemnicą Medyceuszy', film pt. 'Nigdy nie Będę Twoja' i bon na zakupy w sklepie ogrodniczym o wartości 50zł. Myślę ze to była 'gra nie warta zachodu', ale chociaż mama się ucieszyła ;) dziękuję za pomoc i proszę o kontakt pw, jeśli chciałby ktoś skromną nagrodę w punktach
No to gratulacje, a nic nie podejrzewali że było tyle głosów ??

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości